Çarşamba, 28 Ekim 2026 28.10.2026
13°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 76,70
Dizel 97,10

Adalet yerini buldu!

31 yıl hapis cezalı firari İstanbul’da yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucu, yağma, hırsızlık, rüşvet ve hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma suçlarından 31 yıl 5 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari C.G., İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. 6 yıldır aranan 57 yaşındaki hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönde

31 yıl hapis cezalı firari İstanbul’da yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, uzun süredir aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir firariyi daha adalete teslim etti. Titiz çalışmalar sonucunda, farklı suçlardan aranan hükümlü, İstanbul’da saklandığı adreste düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, yağma, hırsızlık, rüşvet ve hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma gibi ciddi suçlardan tam 6 yıldır her yerde aranan 57 yaşındaki C.G. isimli şahsın izini süren emniyet güçleri, firarinin İstanbul’da gizlendiğini tespit etti. Hakkında toplamda 31 yıl 5 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.G.’nin yakalanması için belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonla gözaltına alınan C.G., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğündeki yasal süreçleri tamamlanan hükümlü, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu yakalama, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün aranan şahıslara yönelik kararlı mücadelesinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Yorum Bırakın