Pazartesi, 2 Kasım 2026 02.11.2026
18°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 80,90
Dizel 100,80

Geleceğin kahramanları

Öğrencilerden örnek çevre temizliği

Kartepe Belediyesi ve Leyla Sarıgöl İlkokulu öğrencileri, Maşukiye Meydan Parkı'nda örnek bir temizlik etkinliği düzenledi. Minik çevreciler, topladıkları çöplerle çevre bilinci kazandı ve 'Çevre Kahramanı' rozetiyle ödüllendirildi.

Öğrencilerden örnek çevre temizliği

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre bilincinin küçük yaşlarda kazandırılması hedefiyle Leyla Sarıgöl İlkokulu öğrencileriyle Maşukiye Meydan Parkı’nda anlamlı bir temizlik etkinliğine imza attı.

Minik Eller Maşukiye Meydanı İçin Seferber Oldu

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Maşukiye Leyla Sarıgöl İlkokulu öğrencileri, Maşukiye Meydan Parkı’nda kapsamlı bir mıntıka temizliği çalışması gerçekleştirdi. Belediyenin destek verdiği etkinlikte, minik öğrenciler parktaki çöpleri tek tek toplayarak çevre bilinci edindi. Ellerine eldivenlerini takıp çöp poşetleriyle parkı köşe bucak temizleyen çocukların neşesi ve azmi dikkat çekti.

Minik Çevrecilere “Çevre Kahramanı” Rozeti

Temizlik çalışmasının ardından gösterdikleri örnek davranışla büyük takdir toplayan öğrencilere, Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından sürpriz bir ödül verildi. Geleceğin çevrecilerine, doğaya katkılarından dolayı tek tek “Çevre Kahramanı” rozeti takıldı. Rozetlerini alan miniklerin mutluluğu yüzlerinden okundu.

Etkinlik boyunca çevre bilincinin ve doğayı korumanın önemini yaşayarak öğrenen öğrenciler, büyüklerine “En güzel temizlik kirletmemektir” mesajını iletti.