Cuma, 28 Ağustos 2026 28.08.2026
23°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 7.073
Benzin 88,27
Dizel 77,76

Gündem masada

Kocaeli’de siyasi liderler vatandaşlarla buluşuyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, "Türkiye Buluşmaları" programıyla Kocaeli'de vatandaşlarla bir araya geliyor. Liderler, ülke gündemindeki kritik konuları ve geleceğe yönelik stratejileri değerlendirecek.

Kocaeli’de siyasi liderler vatandaşlarla buluşuyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Kocaeli’de önemli bir etkinliğe imza atıyor. Kentteki siyasi hareketliliği artırması beklenen bu büyük buluşma, ülke gündemine dair kritik gelişmelerin ve geleceğe yönelik stratejilerin ele alınacağı bir platform sunacak.

Her iki partinin lider kadrolarını ve seçmenlerini bir araya getirecek olan bu önemli organizasyon, 12 Haziran Cuma günü saat 20.30’da Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Genel Başkanlar Ali Babacan ve Mahmut Arıkan, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal süreçlere ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunarak vatandaşların taleplerini doğrudan dinleyecek.

Siyasi kulislerde ve kent genelinde geniş yankı uyandırması beklenen etkinliğe, parti teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılması öngörülüyor. Türkiye’nin vizyonu ve güncel meselelerin masaya yatırılacağı bu buluşma, yerel ve ulusal basın mensupları tarafından da yakından takip edilecek.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin