Çarşamba, 16 Eylül 2026 16.09.2026
17°C
USD 48,67
EUR 56,17
Altın 6.799
Benzin 102,17
Dizel 96,03

Su altı dünyası geliyor

Körfez Aqua kapılarını açmaya hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İzmit Millet Bahçesi'nde yer alan Körfez Aqua'da incelemelerde bulundu. Tesis, 30'dan fazla tematik tankta yüzlerce su altı canlısıyla çok yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Körfez Aqua kapılarını açmaya hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İzmit Millet Bahçesi’nde açılış için hazırlıklarını sürdüren Körfez Aqua’da önemli incelemelerde bulundu. Bölgenin yeni cazibe merkezi olması beklenen tesisin kapılarını çok yakında açacağı, Başkan Büyükakın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuruldu.

Körfez Aqua, 1 milyon litreden fazla su kapasitesiyle dikkat çekiyor. Ziyaretçiler, tesiste bulunan 30’dan fazla tematik tankta yüzlerce farklı su altı canlısını keşfetme fırsatı bulacak. Bu yeni yaşam alanı, Kocaeli’ye hem turistik hem de eğitsel bir değer katmaya hazırlanıyor.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin