Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından geleneksel olarak düzenlenen piknik festivali, bu yıl 14. kez Gölcük Kadırga Yaylası’nda kapılarını açtı. ErFest’26 adıyla gerçekleştirilen program, çok sayıda Erzurumluyu ve davetliyi bir araya getirerek büyük bir coşkuya sahne oldu.
Kardeşlik, dayanışma ve hemşehri muhabbetinin en güzel örneklerinin sergilendiği festivalde, katılımcılar yayla havasında bir arada olmanın ve hasret gidermenin mutluluğunu yaşadı. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda vatandaşlarla yakından ilgilenildi, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Kültürel bağların ve dayanışma ruhunun pekiştirildiği etkinlik, renkli görüntülerle hafızalarda yer edindi.
Bölgedeki Erzurumluları tek çatı altında buluşturan bu organizasyonun hayırlara vesile olması temenni edildi. Kent kültürüne ve sosyal dayanışmaya büyük katkı sunan festivalin hayata geçirilmesinde başta KEDFE Başkanı Tekin Dursun olmak üzere, organizasyon komitesine ve emeği geçen tüm federasyon üyelerine teşekkürler iletildi.
