Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere yaz armağanı olarak düzenlenen Karneval Çocuk Şenliği, İzmit Millet Bahçesi’nde unutulmaz anlara sahne oldu. Şenliğin finalinde sahne alan Can Ozan, sevilen şarkılarıyla Kocaeli gençliğine müzik dolu bir gece yaşattı.
Karneval On Binlerce Vatandaşı Ağırladı
Öğrencilere karne hediyesi niteliğinde iki gün boyunca devam eden Karneval Çocuk Şenliği, sahne etkinliklerinden renkli atölyelere, eğlenceli yarışmalardan sportif aktivitelere kadar geniş bir yelpazede faaliyetler sundu. Festival havasında geçen şenlik, İzmit Millet Bahçesi’ni dolduran on binlerce vatandaşı ağırladı ve alanın her köşesine coşkuyu taşıdı.
Finalde Can Ozan Sahne Aldı
Çocukların ve gençlerin yaz tatiline rengârenk bir başlangıç yapması amacıyla düzenlenen şenlik, muhteşem bir konserle sona erdi. Modern tınıları alternatif rock ve akustik pop unsurlarıyla harmanlayan Can Ozan, Karneval sahnesinde hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Binlerce Kocaelilinin alkışları eşliğinde sahneye çıkan sanatçı, konserine “Öyle Kolay Aşık Olmam” isimli sevilen şarkısıyla başladı.
Sahnede dinleyicileriyle hep bir ağızdan şarkılarını seslendiren Can Ozan, şık tarzı, sahne enerjisi ve göz alıcı performansıyla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı. Türkiye’nin en çok dinlenen şarkılarından biri olan “Ağlama Ben Ağlarım” parçasını kendine özgü yorumuyla Kocaelili hayranları için seslendiren ünlü sanatçı, canlı performansıyla büyük beğeni topladı. Konserin sonunda sahneye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Berna Abiş, Başkan Tahir Büyükakın’ın selamını gençlere ileterek Can Ozan’a Kocaelispor forması takdim etti.
