Gölcük Belediyesi’nin yaz spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası, büyükler kategorisindeki çekişmeli final müsabakalarının ardından tamamlandı.
BÜYÜKLER KATEGORİSİ TAMAMLANDI
Spor Kenti Gölcük’te düzenlenen ve yaz spor etkinliklerinin açılış turnuvası olan Plaj Voleybolu Turnuvası, büyükler kategorilerinde sona erdi. Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde 156 takım ve 312 sporcunun katılımıyla büyük bir rekabete sahne olan turnuva, ilçeye renk ve heyecan kattı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuva, büyükler kategorilerinde oynanan final müsabakalarıyla son buldu.
ÖDÜLLER BAŞKAN SEZER’DEN
Turnuvanın finaline katılan Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şampiyon takımların sporcularına ödüllerini takdim etti. Dereceye giren sporcuları tebrik eden Sezer, turnuvaya katılan tüm takımlara, seyircilere, hakemlere ve organizasyonda emeği geçen Gölcük Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkürlerini iletti.
KÜÇÜKLER KATEGORİSİ SIRADA
Başkan Sezer, Spor Kenti Gölcük hedefiyle düzenlenen yaz spor etkinliklerinin 17-18-19 Temmuz tarihlerinde yapılacak Küçükler Plaj Voleybol Turnuvası ile devam edeceğini belirterek, tüm hemşehrilerini bu heyecana ortak olmaya davet etti.
DERECEYE GİREN TAKIMLAR
- Büyük Erkekler: 1. Şepidi, 2. Tardis, 3. Menbulls
- Büyük Kadınlar: 1. Doktor Who, 2. Şepidi, 3. Manşet Çılgınları
- Karma Grup: 1. Damla-Çağatay, 2. Doktor Who, 3. Nisa-Umut
- Genç Kızlar: 1. Azrasu-Duygu, 2. Kayne Swift, 3. Civcivler



5N 1K
Gölcük Plaj Voleybolu Turnuvası hangi kategoride tamamlandı?
Gölcük Plaj Voleybolu Turnuvası büyükler kategorisinde tamamlandı.
Turnuvaya kaç takım ve sporcu katıldı?
Turnuvaya 156 takım ve 312 sporcu katıldı.
Ödülleri kim takdim etti?
Ödülleri Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer takdim etti.
Sırada hangi turnuva var?
Sırada 17-18-19 Temmuz tarihlerinde yapılacak Küçükler Plaj Voleybol Turnuvası heyecanı var.
