Cuma, 11 Eylül 2026 11.09.2026
28°C
USD 48,49
EUR 56,41
Altın 6.779
Benzin 94,21
Dizel 89,35

Miniklere cesaret verdi

Başkan Büyükgöz’den sünnet çocuklarına moral ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında Fatih Devlet Hastanesi'nde sünnet olan çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Başkan Büyükgöz'den sünnet çocuklarına moral ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında Fatih Devlet Hastanesi’nde sünnet olan çocukları ziyaret etti. Tedavi gören miniklerle tek tek ilgilenen Başkan Büyükgöz, çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU

Hastane servisindeki odaları ziyaret eden Başkan Büyükgöz, doktorlardan çocukların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Sünnet olan çocuklarla sohbet eden Başkan Büyükgöz, “Korkmayın, kısa sürede iyileşeceksiniz.” sözleriyle miniklere cesaret verdi. Ailelerle de bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, bu özel günün hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz bir hatıra olduğunu belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“RABBİM EVLATLARIMIZIN BAHTINI AÇIK ETSİN”

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Geleneksel Sünnet Şölenimiz kapsamında sünnet olan evlatlarımızı ziyaret ederek heyecanlarını paylaştık. Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür nasip etsin. Delikanlılığa ilk adımlarını atan yavrularımızın bahtı da yolu da açık olsun.” dedi.

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocuklar, sağlık ekiplerinin gözetiminde tedavilerini sürdürürken, Başkan Büyükgöz’ün ziyareti hem çocuklara hem de ailelerine moral oldu.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin