Pazartesi, 26 Ekim 2026 26.10.2026
21°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 76,70
Dizel 97,10

Minderde kıyasıya mücadele

Güreş Turnuvası’nda heyecan dorukta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Hasan Gemici-Gazanfer Bilge Uluslararası Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası, ikinci gününde de büyük heyecana sahne oluyor. 24 ülkeden 433 sporcunun katıldığı turnuvada, güreşçiler minderde kıyasıya mücadele ediyor.

Güreş Turnuvası'nda heyecan dorukta - 3. görsel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hasan Gemici-Gazanfer Bilge Uluslararası Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası, ikinci gününde de güreşseverlere büyük bir heyecan yaşatıyor. Minderde kıyasıya geçen karşılaşmalar, sporcuların teknik becerilerini ve mücadeleci performanslarını gözler önüne seriyor.

ULUSLARARASI PRESTİJ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Güreş Federasyonu ve Kocaeli Valiliği iş birliğinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen bu önemli organizasyon, 24 farklı ülkeden toplam 433 sporcuyu Kocaeli’de bir araya getirdi. Uluslararası düzeyde büyük bir prestije sahip olan turnuvada sporcular, minderde kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Üç gün sürecek organizasyonun ikinci gün müsabakaları saat 10.30 itibarıyla başladı ve gün boyu devam edecek. Karşılaşmaların ardından saat 16.30’da düzenlenecek törenle dereceye giren sporculara ödülleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından takdim edilecek.

TAHA AKGÜL’DEN TEŞEKKÜR

Turnuvanın ikinci gününü tribünden takip edenler arasında Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ve Türkiye Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ahmet Taşçı da vardı. Sporculara ve organizasyona yoğun ilgi gösteren Akgül, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, başarılı organizasyon dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

PROGRAM AKIŞI

1 AĞUSTOS CUMARTESİ

  • 09.00-14.30 Eleme maçları-Yarı final maçları (61-74-92- Kg Serbest)– (60-72-87 Grekoromen)
  • 16.30 Protokolün katılımı ve açılış seremonisi başlangıcı
  • 16.35 Seremoni geçiş töreni
  • 16.40 Seremoni-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  • 16.42 Protokol konuşmaları ve plaket takdimi
  • 16.56 Hatıra fotoğrafı çekimi
  • 17.00 Final müsabakaları başlangıcı
  • 18.30 Ödül töreni

2 AĞUSTOS 2026 PAZAR

  • 09:00-15:00 Eleme maçları-Yarı final maçları (65-79-97 Kg Serbest) – (63-77-97 Grekoromen)
  • 17:00-19:00 Final maçları
  • 18.30 Ödül Töreni
5N 1K

Hasan Gemici-Gazanfer Bilge Uluslararası Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası nerede düzenleniyor?

Turnuva, Kocaeli'deki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenleniyor.

Turnuvaya kaç ülkeden kaç sporcu katılıyor?

Turnuvaya 24 ülkeden toplam 433 sporcu katılıyor.

Ödül töreni ne zaman yapılacak?

Ödül töreni, ikinci gün müsabakalarının ardından saat 16.30’da düzenlenecek.

Turnuvayı kimler takip etti?

Turnuvanın ikinci gününü Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül ve Türkiye Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ahmet Taşçı da tribünden takip etti.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin