Çarşamba, 14 Ekim 2026 14.10.2026
19°C
USD 49,37
EUR 55,21
Altın 6.574
Benzin 84,20
Dizel 96,90

Sahilde spor coşkusu

Gölcük’te Sokak Basketbolu Heyecanı Başladı

Gölcük Belediyesi'nin Değirmendere sahilinde düzenlediği geleneksel Sokak Basketbolu Turnuvası, 102 takım ve 351 sporcunun katılımıyla başladı. Başkan Ali Yıldırım Sezer, turnuvanın açılış atışını gerçekleştirdi.

Gölcük'te Sokak Basketbolu Heyecanı Başladı

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere sahilinde geleneksel olarak düzenlediği “Sokak Basketbolu Turnuvası”, yoğun katılımla başladı.

GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ

Spor Kenti Gölcük’te gençlerin büyük katılımıyla düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası’nın ardından, yine büyük ilgi gören “Sokak Basketbolu Turnuvası” 102 takım ve 351 sporcunun katılımıyla start aldı. Gölcük Belediyesi tarafından organize edilen turnuvada takımlar, en iyiler arasında yer alabilmek için kıyasıya mücadele etmeye başladı.

BAŞKAN SEZER’DEN BAŞLAMA ATIŞI

Turnuvanın açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yaptığı başlama atışı ile zorlu mücadelelerin başlangıcını yaptı. Başkan Sezer, turnuvada mücadele eden tüm takımlara başarılar dileyerek, hemşehrilerini de bu renkli turnuvayı izlemeye davet etti.

5N 1K

Sokak Basketbolu Turnuvası nerede düzenleniyor?

Turnuva, Gölcük'ün Değirmendere sahilinde düzenleniyor.

Turnuvaya kaç takım ve sporcu katılıyor?

Turnuvaya 102 takım ve 351 sporcu katılıyor.

Turnuvanın açılış atışını kim yaptı?

Turnuvanın açılış atışını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptı.

Turnuvayı kim düzenliyor?

Turnuvayı Gölcük Belediyesi düzenliyor.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin