Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe genelinde sürdürdüğü saha çalışmaları doğrultusunda mahalle sakinleriyle buluşarak vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. İlçe genelinde yürütülen ziyaretler kapsamında halkla birebir temas kuruluyor.
GÜNÜN FARKLI SAATLERİNDE BULUŞMA
Belediye çalışmalarının yanı sıra hayata geçirilen programlar kapsamında günün her saatinde temaslar gerçekleştiriliyor. Esnaf ziyaretlerinden ev buluşmalarına kadar geniş bir yelpazede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bıyık, günlük yaşama dair değerlendirmeleri yerinde alıyor. Özellikle akşam saatlerinde düzenlenen ev ve mahalle buluşmaları, sakinlerin belediye hizmetleriyle ilgili beklentilerini iletmesine zemin hazırlıyor.
HER KESİMLE DOĞRUDAN İLETİŞİM
Halkla doğrudan iletişim kurmanın önemine dikkat çeken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyeciliğin yalnızca hizmet üretmekten ibaret olmadığını vurguladı. Bıyık, “Vatandaşımızı dinlemek, talebini ve beklentisini yerinde görmek de önemli. Bu nedenle fırsat bulduğumuz her anda hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Gece gündüz demeden Darıcalılarla iç içe olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İLÇE SAKİNLERİ BEKLENTİLERİNİ AKTARIYOR
Gençlerden emeklilere, esnaftan kadınlara ve ailelere kadar toplumun tüm kesimleriyle yapılan görüşmelerde ilçe sakinleri mahallelerinin gereksinimlerini doğrudan aktarma imkanı buluyor. Görüşmelerde hem belediye hizmetleri hem de yerel ihtiyaçlar ele alınıyor.



5N 1K
Ziyaretleri kim gerçekleştiriyor?
Ziyaret programlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yürütmektedir.
Buluşmalarda neler ele alınıyor?
Buluşmalarda belediye hizmetleri, mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların günlük yaşama dair talep ile önerileri konuşuluyor.
Ziyaretler hangi kesimleri kapsıyor?
Programlar kapsamında esnaflar, gençler, kadınlar, emekliler, aileler ve mahalle sakinleriyle bir araya geliniyor.
