Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan’ın hatırasını yaşatmak için organize edilen voleybol turnuvası, oynanan ilk müsabakayla start aldı. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonun açılışına ilçe protokolü ve sporseverler katıldı.
DOSTLUK VE VEFA VURGUSU ÖNE ÇIKTI
İlk karşılaşmanın tamamlanmasının ardından düzenlenen resmi açılış töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, etkinliğin sadece sportif bir rekabet taşımadığını, derin bir vefa duygusunu barındırdığını dile getirdi. Merhum Arslan ile geride kalan yarım asırlık dostluklarına değinen Başkan Büyükgöz, çalışma arkadaşının hatırasını bu anlamlı turnuvayla yaşatmaktan onur duyduklarını belirtti.
Başkan Büyükgöz konuşmasında, “Dursun Ali Arslan, 50 yıla yakın dostluğumuzun olduğu bir kardeşimizdi. Verimli bir çalışma dönemindeyken aramızdan ayrıldı. Hatırasını yaşatmak adına bir turnuva yaparak dostluk, vefa ve kardeşlik duygularını ortaya koyacağız.” ifadelerine yer verdi.
AİLEYE ÇİÇEK VE FORMA TAKDİMİ
Sporun sabır, emek ve takdir üzerine kurulu bir disiplin olduğunu aktaran Büyükgöz, turnuvada ter döken tüm sporculara teşekkür ederek Gebze Belediyespor ekibine yeni dönemde başarı temennisinde bulundu.
Programın sonunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebze Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Çil, merhum Dursun Ali Arslan’ın ailesine çiçek ve takımın formasını hediye etti.



5N 1K
Turnuva kimin anısına düzenleniyor?
Turnuva, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan anısına düzenlenmektedir.
Organizasyonu hangi kurum gerçekleştirdi?
Voleybol turnuvası Gebze Belediyesi tarafından organize edilmektedir.
Açılışta Arslan ailesine ne takdim edildi?
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Çil tarafından merhumun ailesine çiçek ve takım forması verildi.
