Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını il yöneticilerinin katılımıyla tamamladı. Toplantıda ilçede yürütülen faaliyetler ve önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek saha adımları ayrıntılı biçimde değerlendirildi.
İL VE İLÇE YÖNETİMİNDEN ORTAK DEĞERLENDİRME
İlçe Başkanı Yusuf Turhan idaresinde düzenlenen buluşmaya, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alper Kocaoğlu ile diğer il başkan yardımcıları katıldı. Geride kalan haftanın çalışmalarının gözden geçirildiği oturumda, yeni döneme ait ziyaret takvimi ve vatandaş odaklı buluşmalar planlandı.
SAHADA DOĞRUDAN TEMAS HEDEFİ
İl teşkilatıyla tam bir eş güdüm halinde hareket edileceğinin altı çizilen görüşmede, Dilovası genelinde ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini yerinde dinleme kararlılığı vurgulandı. Teşkilat bünyesindeki uyum ve beraberliğin sahaya yansıtılması hedeflenirken, toplantının ardından sürece katkı sunan il yöneticilerine teşekkür edildi.



5N 1K
MHP Dilovası toplantısına kimler katıldı?
İlçe Başkanı Yusuf Turhan başkanlığındaki toplantıya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alper Kocaoğlu ve il başkan yardımcıları katıldı.
Toplantıda hangi konular ele alındı?
Geçmiş haftanın değerlendirmesi yapılırken, önümüzdeki dönemde uygulanacak saha programları, vatandaş buluşmaları ve ziyaretler görüşüldü.
