Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Kocaeli Şubesi, yeni yönetim merkeziyle Gebze Kent Meydanı’nda hizmet vermeye başladı. Başkan Şener Yılmaz, derneğin yeni yönetim merkezini Gebze’nin kalbi olan Gebze Kent Meydanı’na taşıdıklarını açıkladı.
AİLEMİZE YAKIŞAN MERKEZ
Başkan Şener Yılmaz yaptığı açıklamada, ” ASRİAD Ailemizin yeni yönetim merkezini Gebze Kent Meydanı’na taşıdığımızı sizlerle memnuniyetle paylaşıyorum. ASRİAD Kocaeli’nin kurumsal kimliğine ve ailemize yakışan, şık ve işlevsel bir yönetim merkezi hazırladık. ” dedi.
Oldukça donanımlı inşa edilen yeni merkez, toplam 200 metrekarelik alanda hizmet verecek. Merkez içerisinde geniş kapasiteli toplantı odası, başkan odası, kafeterya ve modern bekleme alanları bulunuyor. ASRİAD Kocaeli İl Başkanlığı’nın yeni merkezi, üyelerin bir araya gelebileceği, görüşmelerini gerçekleştirebileceği ve iş birliklerini geliştirebileceği ortak bir buluşma noktası olarak tasarlandı.
YENİ ADRES BELLİ OLDU
ASRİAD Kocaeli’nin yeni yönetim merkezi, ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Gebze Hacıhalil Mahallesi 1220/1 Sokak No:4 Kat: 2 Mayalar Plaza adresinde yer alan ASRİAD Kocaeli merkezi hafta içi her gün 09.00–18.00 saatleri arasında açık olacak. Tüm üyelerin diledikleri zaman faydalanabilecekleri toplantı salonu da üyelerin kendi iş görüşmeleri ve toplantıları için ücretsiz olarak kullanımına sunuldu.
TÜM ÜYELERE AÇIK DAVET
Öte yandan katılımcı yönetim anlayışını vurgulayan Başkan Şener Yılmaz, her Çarşamba saat 19.00’da başlayan yönetim kurulu toplantılarına tüm üyelerin davete gerek duymadan iştirak edebileceğini belirterek, ” Sizlerin görüş, öneri ve katkılarını çalışmalarımızın değerli bir parçası olarak görüyoruz .” dedi.
RESMİ AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM
Diğer yandan yeni merkezin resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi. Oldukça donanımlı merkezin açılışına il ve ilçe protokolü, iş dünyasının önde gelen isimleri ile Ankara ve yerel siyasilerin davet edileceği belirtildi.Başkan Yılmaz, ” Yeni yönetim merkezimizin ASRİAD ailemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyor, tüm üyelerimizi kendi evleri olarak görebilecekleri bu ortak buluşma noktamıza bekliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
