Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 103. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Darıca’da partiye katılan 103 genç üye için rozet takma töreni gerçekleştirilecek.
CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek tören, 18 Ekim 2026 Pazar günü Bayramoğlu Resort Otel’de yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak programda, partiye yeni katılan 103 gence rozetleri takılacak.
CHP Darıca İlçe Başkanlığı, kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenecek etkinlikle genç üyelerle bir araya gelmeyi hedefliyor. Programda Cumhuriyet’in değerleri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılık vurgusu yapılırken, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verilmesi bekleniyor.
CHP Darıca İlçe Başkanı Barış Kotan, kuruluş yıl dönümü ve rozet takma törenine vatandaşları davet etti.
Program bilgileri:
- Tarih: 18 Ekim 2026 Pazar
- Saat: 10.00
- Yer: Bayramoğlu Resort Otel
- Etkinlik: 103 genç üyeye rozet takma töreni
