Salı, 3 Kasım 2026 03.11.2026
17°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 80,90
Dizel 100,80

GTO seçimlerinde Aslantaş’tan ezici üstünlük! 43 komitenin 41’ini kazandı

GTO seçimlerinde Aslantaş’tan ezici üstünlük! 43 komitenin 41’ini kazandı

Gebze Ticaret Odası’nın 10. Dönem Organ Üye Seçimleri’nde mevcut Başkan Abdurrahman Aslantaş ve ekibi tarihi bir başarıya imza attı. 43 meslek komitesinin 41’ini kazanan Mavi Liste, rakiplerine büyük fark atarak seçimlere damga vurdu.

Gebze Ticaret Odası’nda (GTO) merakla beklenen seçim heyecanı sona erdi. 3 Kasım’da Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen 10. Dönem Organ Üye Seçimleri’nde sandıklar açıldı, sonuçlar netleşti.

Saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi, saat 17.00’de sona erdi. Bölge iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği seçimlerde, mevcut Başkan Abdurrahman Aslantaş’ın liderliğindeki Mavi Liste, rakibi Oğuz Şerifalioğlu’nun Turuncu Listesi karşısında ezici bir üstünlük sağladı.

Mavi Liste 43 komitenin 41’ini kazandı

Seçim sonuçlarına göre Abdurrahman Aslantaş ve ekibinin desteklediği Mavi Liste, toplam 43 meslek komitesinin 41’ini kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Rakip Turuncu Liste ise yalnızca 2 meslek komitesinde seçimleri kazanabildi. Bu sonuçla Aslantaş ve ekibi, Gebze Ticaret Odası üyelerinin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeni dönem öncesinde güçlü bir mesaj verdi.

41 komitede elde edilen başarı, Aslantaş’ın yalnızca başkanlık yarışındaki gücünü değil, oda içerisindeki geniş desteğini de ortaya koydu.

Aslantaş ve ekibinden tarihi başarı

Seçim sonuçları, Abdurrahman Aslantaş ve ekibinin seçim sürecinde yürüttüğü çalışmaların karşılığını aldığını gösterdi. Mavi Liste’nin 43 komitenin 41’inde kazanması, Gebze iş dünyasının tercihini büyük ölçüde Aslantaş ve ekibinden yana kullandığını ortaya koydu.

Seçimlerin ardından gözler, yeni seçilen meclis üyelerinin kendi aralarında gerçekleştireceği yönetim kurulu ve meclis başkanlığı seçimlerine çevrildi.

Aslantaş’tan teşekkür mesajı

Seçim sonuçlarının ardından teşekkür mesajı yayımlayan Abdurrahman Aslantaş, demokratik iradesini sandığa yansıtan tüm oda üyelerine teşekkür etti.

Aslantaş mesajında şu ifadeleri kullandı:

“3 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Gebze Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Oda Organları Seçimlerine katılım sağlayarak demokratik iradesini ortaya koyan tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.”

Gebze Ticaret Odası seçimlerinde ortaya çıkan tablo, Abdurrahman Aslantaş ve ekibinin yeni döneme güçlü bir destekle girdiğini gösterirken, Mavi Liste’nin 41 komitede elde ettiği zafer, seçimlerin en dikkat çekici sonucu olarak kayıtlara geçti.