Vali İlhami Aktaş, 05.11.2026 tarihinde Gebze ilçesi Ulus Mahallesinde hizmet veren Mobil Nüfus Hizmetlerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Hizmet noktasında o gün 100 kişiye işlem yapıldı.
HİZMET NOKTASINDA İNCELEME
Aktaş’ı Gebze Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın karşıladı. İncelemeye Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser de eşlik etti.
Vali Aktaş, talimatları doğrultusunda hizmete alınan mobil birimde yürütülen iş ve işlemleri gözlemledi. Vatandaşların pasaport, ehliyet ve T.C. Kimlik Kartı işlemlerini nüfus müdürlüklerindeki yoğunluğa girmeden hızlı ve güvenli biçimde yapabildiği ifade edildi.
VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
İnceleme sırasında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Aktaş’a, hizmetten memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar teşekkür etti.
5N 1K
Mobil Nüfus Hizmetleri nerede incelendi?
Hizmetler, Gebze ilçesi Ulus Mahallesinde incelendi.
Mobil nüfus hizmetlerinde kaç kişiye işlem yapıldı?
O gün 100 kişiye işlem yapıldı.
Vali İlhami Aktaş'a incelemede kimler eşlik etti?
Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İlhan Eser eşlik etti.
