• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:15Güneş 06:41Öğle 13:03İkindi 16:31Akşam 19:16Yatsı 20:36
    • 22°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9751.85 -0.06
  • Altın: 2818.586 0.27
  • Dolar: 34.0293 -0.13
  • Euro: 37.9164 0.02

32. buluşma da gruplar belli oldu

Gebze Bölgesi’nde 32. Kez start alacak olan STS Group Basın Turnuvası Kurumsal’da kuralar çekildi.
32. buluşma da gruplar belli oldu

. 20 takım 4 ayrı grupta mücadele edecek, gruplardan lider takım direk üst tura çıkerken, 2. Ve 3. Takımlar eleme maçı oynayacak. Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılan kura çekimine takımların ilgisi yoğundu.

ÖNEMLİ KURUMLAR VE KURULUŞLAR BİR ARADA

Gebze Bölgemizin bir spor klasiği olan Basın Turnuvası, 32. Kez spor sever ile buluşuyor. Turnuvaya bu yıl Gebze Teknik Üniversitesi ev sahipliği yaparken, turnuvanın ana sponsorluğunu STS Group üstleniyor. Bölgemiz belediyelerinin 32 yıldır dahil olduğu turnuvamıza, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz de yer aldı. Gebze Ticaret Odamızın destekleri ile gerçekleşen turnuvada, TÜBİTAK, GTÜ gibi büyük kuruluşlarda yer almakta. Gebze’nin sağlık sektöründe ki öncü kuruluşlarının yanı sıra bir çok önemli firma da bu özel turnuvada yerini aldı. Bu yıl Kocaeli Barosu’da avukatlardan oluşan kadrosu ile turnuvada mücadele verecek.

YENİLİKLERİN OLDUĞU BİR YIL

Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılan kura çekilişinde, turnuva organizasyon komitesi başkanı Caner Pesen, bu yılın yeniliklerini anlattı. Pesen, 20 takımın 4 ayrı grupta mücadele vereceği turnuvada, grup liderlerinin direk çeyrek finalde yer alacağını, grup ikincisi ve üçüncüsünün ise çapraz eşleşme ile eleme maçı oynayacağını belirterek, “her yıl gelişerek devam eden basın turnuvası, bu yıl üç takımı üst tura taşırken, bir diğer yenilik ise aynı sektörlerin aynı grupta yer alması oldu. 5 belediye takımımız ile 5 sağlık kuruluşumuz aynı grupta mücadele verecek, bu takımlarımızdan üç tanesinin üst tura yükselme şansı olacak. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan, tüm spor dostlarına ve turnuvamızda mücadele edecek takımlarımıza teşekkür ediyorum. Sakatlıkların olmadığı, dostlukların geliştiği bir organizasyon olmasını diliyorum” dedi.

İÇERİSİNDE BULUNMAKTAN MUTLUYUZ

Kura çekiliş törenine takım temsilcilerinin yanı sıra siyasi partilerimizin ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları ile birim müdürleri de katıldı. Kura çekilişine ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, katılımcılara dair selamlama konuşmasında, “yıllardır yakından takip ettiğimiz ve içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğumuz bir organizasyon. Basın Turnuvası her yıl bölgemiz kurum ve kuruluşlarını bir araya getirerek, önemli bir işe imza atmaktadır. Sporun kardeşlik ve dostluk yanlarını ortaya çıkartan bu özel organizasyonda emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşekkür ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

A GRUBU

KOCAELİ BB

GEBZE BELEDİYESİ

DARICA BELEDİYESİ

ÇAYIROVA BELEDİYESİ

DİLOVASI BELEDİYESİ

B GRUBU

GEBZE TİCARET ODASI

KOCAELİ BAROSU

STS GROUP

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

TST TAMSAN

C GRUBU

VM MEDİCALPARK GEBZE

YÜZYIL GROUP

MEDİCALPARK GEBZE

GEBZE YÜZYIL HASTANESİ

DARICA İLÇE SAĞLIK

D GRUBU

GEBZE ORDULULAR DERNEĞİ

HAKEMLER DERNEĞİ

SARILAR GROUP

İNDOCTOTERHAM

TÜBİTAK

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim