Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Marmara Bölgesi ile birlikte Kocaeli'de bugün kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi (AFKOM), Marmara Bölgesi’nde fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın oluşturacağı olumsuz olaylara karşı vatandaşları uyardı. 50 – 80 km/sa hızında esmesi beklenen fırtınanın ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
- KOSKEM deniz sezonunu 15 Haziran’da açıyorPolisan Kansai Güle Güle Kullan Kampanyasıyla Ödül AldıÇayırova Belediyesi, yarı finale yükseldiPolisan Holding ‘SÜT-D Düşük Karbon Kahramanı’ seçildiVali Aktaş, Darıca Hükümet Konağı ve Darıca Belediye Binası İnşaatlarını inceledi139 araca ceza, 9 araca trafikten menKalp Hastaları Dikkat: Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!Büyükşehir’den 1.785 üreticiye 500 ton gübre desteğiÇolakoğlu Metalurji’den eğitime sürdürülebilir katkıKontrol edilemeyen kıskançlık ilişkiyi yıkıma sürükler!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9078.43 0.00
- Altın: 4034.462 0.82
- Dolar: 38.5535 0.25
- Euro: 43.6277 0.18
AFKOM’dan fırtına uyarısı
Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi’nden (AFKOM), vatandaşların beklenen kuvvetli rüzgara karşı tedbirli olmaları uyarısı geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim