AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay Başkanlığında, Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilat başkanları ile birlikte 2 otobüs Başkent'e gitti. Grup toplantısının ardından bir dizi temaslarda bulunacak olan teşkilat mensupları daha sonra Darıca’ya dönerek haftalık olağan toplantısında Ankara temaslarını masaya yatıracak. Öte yandan AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları yönetimi Çarşamba ve Perşembe günü Afyon'da gerçekleşecek olan teşkilat kampına katılacak.
- Gebze Gazeteciler Cemiyeti, Hamam 365 ile indirim anlaşması yaptıAslantaş, ortaokul müdür yardımcıları ile bir araya geldiKörfezray Metro projesinde dur durak yokBüyükşehir, geleceğin mühendislerini buluşturduBAŞKAN MUZAFFER BIYIK, DARICA SOKAKLARINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİDarıca’da sünnet şöleni kayıtları başladıÇayırova Belediyesi, yarı final için sahaya çıkıyorAvrupa’nın en büyük kariyer fuarı Kocaeli’nde kapılarını açtı!GEBZE TİCARET ODASI NİSAN AYI MECLİS VE MÜŞTEREK MESLEK KOMİTE TOPLANTISINI AFYON’DA GERÇEKLEŞTİRDİÇayırova'da çocuklara sarkıntılık yapan 69 yaşındaki zanlı yakalandı!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9224.84 -0.88
- Altın: 4102.38 -0.74
- Dolar: 38.441 0.03
- Euro: 43.7937 -0.13
AK Parti Darıca Ankara’da
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı bugün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Genel Merkez Grup Toplantısını ziyaret edecek olan teşkilat mensupları sabaha karşı 03.00’da yola çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim