• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:29Güneş 05:29Öğle 13:13İkindi 17:13Akşam 20:47Yatsı 22:37
    • 27°C Kocaeli
    • 27°C İstanbul
    • 30°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 10343.31 -2.86
  • Altın: 2444.548 -0.24
  • Dolar: 32.6439 -0.63
  • Euro: 35.0637 -0.16

AK Parti Dilovası’nda yoğun katılımlı danışma meclisi

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nın 66. Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşmalarla birlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.
AK Parti Dilovası’nda yoğun katılımlı danışma meclisi

Dilovası Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya AK Parti MYKY Üyeleri Ekrem Görçeker ve İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK Başkan ve yöneticileri ve partililer katıldı.

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.17.34.jpeg

“DİLOVASI’NI BİRİNCİ PARTİ YAPMANIN GURUNU YAŞIYORUZ”

Divan seçiminin ardından başlayan 66. İlçe Danışma Meclisinin ilk konuşmasını gerçekleştiren Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım şu ifadelere yer verdi: “7 Kasım’dan beri Gazze’de soykırım yapan batının şımarık çocuğu İsrail’i lanetliyorum. Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kutlu davada Cumhur İttifakı olarak halkımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Teşkilatın girmiş olduğu bütün yerel seçimlerde AK Parti Dilovası’nı birinci parti yapmanın gurunu yaşıyoruz.

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.17.35.jpeg

“BİZİM SİYASETİMİZ HER ZAMAN ESER VE HİZMET SİYASETİ OLMUŞTUR”

Bizim siyasetimizde her zaman eser ve hizmet siyaseti olmuştur. Bizim eser ve hizmet siyasetimden 22 yıldır ders alamayanların bugün bizlere karşı yapacakları tek eylem bu devasa hizmetleri ayakta alkışlamaktan başka bir şey değildir.

“DİLOVASI HALKININ HER SORUNUNU ÇÖZÜME ULAŞTIRIYORUZ”

Bizler hiçbir zaman hamaset siyaseti yapmadık. Halkımızın gözü ve kulağı olduk. Dilovası halkının her sorununu çözüme ulaştırıyoruz. Dilovası artık alanında gücünü ispat etmiş Kocaeli’nin gözbebeği haline gelmiş gerek ithalat ve ihracat gücü gerekse ekonomik ve kalkınma gücüyle sadece Kocaeli’nin değil Marmara Bölgesinin ve Türkiye’nin en güçlü ilçelerinden biri haline gelmiştir. Yine zafere imza attığımız yerel seçimlerde Tahir Büyükakın başkanımızı, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nu tebrik ediyoruz.

“SANDIKTA VERİLEN MESAJI ÇOK İYİ ANALİZ ETTİK”

Sözde zafer sarhoşluğu yaşayanlara ayağımıza takılıp tepe taklak olmamızı bekleyenlere sözlerim var. AK Parti ağır taştır, altında kalırsınız. 31 Mart seçimlerinde sandıkta verilen mesajı çok iyi analiz ettik ve asla dinlenmedik, aslanlar gibi sahalardayız.”

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından parti çalışmalarını anlatan slayt gösterisi gerçekleşti. Daha sonra ise AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ak ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erdoğan çalışmalarını aktardılar.

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.17.40.jpeg

“BÜYÜK BİR UYUM İÇERİSİNDE CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK”

İlçe danışma meclisinde konuşmasını gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle aylardır tüm dünyanın gözü önünde eli kanlı terör örgütü İsrail tarafından gerçekleştirilen soykırımı lanetliyorum. Aynı zamanda Diyarbakır ve Mardin’de gerçekleşen yangın sebebiyle hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Belediye başkanlığı adaylığımız açıklandığı andan itibaren seçim koordinasyon merkezi kontrolünde gerçekleştirdiğimiz programlar doğrultusunda büyük bir uyum içerisinde canla başla çalıştık ve desteklerle beraber ilçemize hizmet etme şerefine layık olduk.

“DAHA FAZLA SAHADA OLACAĞIZ”

Kocaeli belediye başkanımız Tahir Büyükakın başkanımız ve kıymetli ekibiyle düzenli olarak ilçemizin sorun ve ihtiyaçlarını çözüme kavuşturması konusunda çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmekteyiz. Belediyemizin maddi kaynakları ve iş gücünü en doğru şekilde kullanmaya çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Kurum olarak eksiklerimizin farkındayız ve çözüm odaklı bir reaksiyon göstermekteyiz. Özellikle sosyal belediyeciliği ön planda tutarak vatandaşımızın iyi kötü gününde yanında olmaya gayret göstereceğiz. Teşkilatımız ile birlikte düğün ve cenazelere katılarak hemşehrilerimizle olan gönül bağımızı geliştiriyoruz. İstişareyi asla ötelemeden ben değil biz diyen bir düsturla hareket ediyoruz. Yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretlerinin son bulmasıyla daha fazla sahada olacağız.”

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.17.44.jpeg

“TATİL YAPMAYI BİLMEYEN BİR ANLAYIŞLA HİZMET VERİYORUZ”

İlçe danışma meclisinde konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadelere yer verdi: “Biz AK Parti olarak boşa zaman geçirmeyen, yatmayı, tatil yapmayı bilmeyen bir anlayışla hizmet veriyoruz. Komşumuzdaki belediye başkanı demiş ki tarihteki en icracı en çok yatırım yapan belediye başkanıyız. Dili sürçüyor zaman zaman. Daha sonra öyle demedim böyle dedim diyor. Muhtemelen şöyle demek istedi: İBB tarihinin en çok tatil yapan belediye başkanı. Şehri sel götürür şehir kara teslim olur beyefendi ya balıkçıdan çıkar ya Bodrum’dan çıkar. Ondan sonra tatil benim de hakkım der. Geçmiş dönemde yapılan yatırımları dikkate aldığımızda; mesela Kocaali’de frene basalım, düğmeye basıp kapatalım her şeyi, beş sene çivi çakmayalım o alt yapı beş sene idare eder. O aslında geçmiş dönemde yapılan yatırımların nimetinden istifade etti. Ama şehirler durmadan gelişiyor ve büyüyor.

“3 MAYMUNU OYNAMAYA DEVAM EDİYORLAR”

Yaptığınız yatırımlar bu mu diye bize sataşanlar Ankara sele teslim olduğunda 3 maymunu oynamaya devam ediyorlar. Son zamanlarda milletvekilleri kendi yapacakları işleri anlatmak yerine bizim yapamadıklarımızı anlatmaya çalışıyorlar. Mesela suyun tadı niye değişti? Böyle zor günlerde, yağışın olmadığı bir zamanda su kesintisi yaşanmayan bir zamanda bu kadar zorlu bir dönemde suyun tadını soruyorlar. Siz olsaydınız Sapanca hattı yapılmazdı, siz olsaydınız yatardınız, gezerdiniz.

“KENDİLERİNİ SORUMLU DAVRANMAYA DAVET EDİYORUM”

Sapanca hattından su verdiğimiz için Yuvacık Barajı’ndaki suyun tadı Sapanca’daki suyun tadı ile aynı değil, Acaba bu su temiz mi? Acaba arıtılıyor mu gibi milletin kafasında sürekli kuşku yaratacak çalışmaların içindeler. Ben kendilerini sorumlu davranmaya davet ediyorum. Hiçbir zaman su kanal idaremiz arıtma tesislerinde gerekli arıtmayı yapmadan o suyu şebekeye asla vermez. Yapılan hizmetleri karalamayın, insanların kafasına şüphe düşürmeyin. İddia ediyorum önümüzdeki günlerde bunlar belediyelerde maaşlarını ödesinler kendilerini alkışlamak lazım. Yatırım yapmak falan zaten beklenecek bir şey değil. Bir tane kanal döşemezler, çivi çakmazlar. Ne kanalizasyonla uğraşırlar ne içme suyuyla. İstanbul’da 4 tane arıtma tesisi yapılması lazım bunun yerine yatırım projeleri hazırlanmış ve bu konuda toplantı yapılıyor. Toplantı adına da son derece espritüel yaklaşımla temel atmama töreni adını veriyor. İnsanlar bir süre sonra fark edecekler ve gerçek yüzünüzü görecekler.

“ZAMAN HER ŞEYİ APAÇIK BİR GERÇEKLİKLE ORTAYA ÇIKARACAK”

Akla ziyan algı oyunlarıyla bir yere kadar götürdünüz ama bundan sonrasını her beraber göreceğiz. Gerçek belediyecilikle sahte belediyecilik arasındaki farkı, çalışan ve çalışmayan arasındaki farkı göreceğiz. Tatil bize yakışıyor diyerek ne kadar belediyecilik yapılır? 4.5 yıl boyunca yatıp seçimlere 6 ay kala tekrar belediye başkanı olduğunuzu hatırlayıp belediyecilik nasıl yapılır göreceğiz. Zaman her şeyi apaçık bir gerçeklikle ortaya çıkaracak. Bugün medyada AK Parti düşmanlığıyla tanınmış bir sima annesinin hastanedeki durumu vesilesiyle ne kadar haksızlık ettiğini itiraf etti. Gazeteden görürsünüz kendi beyanlarını. Bir şey yapıldığında görülmüyor yapılmadığında görülüyor. Milletimiz gerçek belediyeciliğin farkını önümüzdeki süreçte anlayacak.”

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.18.38.jpeg

“AK PARTİ’NİN GÖZÜ, KULAĞI BÜTÜN VATANDAŞLARA AÇIKTIR”

Büyükakın’ın ardından konuşan Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu şu ifadelere yer verdi: “Danışma ve istişare kültürü AK Partiyle ete kemiğe bürünmüştür. AK Parti’yi farklı ve başarılı kılan hadise bu istişare kültürüdür. Bundan önce olduğu gibi, 22 yıldır olduğu gibi AK Parti’nin gözü, kulağı bütün vatandaşlara açıktır.

“AK PARTİ SİYASETİ SAHADA PAZARDA ÇARŞIDA YAPAR”

AK Parti seçimden seçime seçmen hatırlayan siyasi hareket değil. Başkaları gibi siyaseti Ankara’nın dar koridorlarında yapan, sosyal medyada algıyla yapan bir hareket değil. AK Parti siyaseti sahada pazarda çarşıda yapar.

“ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

31 Mart Seçimleri üzerine bir karamsarlık tablosu çizmeye çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. 31 mart seçimlerinden çıkarılması gereken neticeleri çıkarmayı bilen siyasi hareketiz. 31 Mart seçimlerinden kimseye prim çıkmaz. Bu dava neler atlatmadı ki? 14-25 aralık ihaneti mi dersiniz, hendek barikat ahlaksızlığı mı dersiniz, gezi kalkışması mı dersiniz, 15 temmuz kalkışması mı dersiniz.

“BÜTÜN MAZLUMLARIN YANINDAYIZ”

7 ekimden beri kendini medeni sayan bütün dünyanın gözü önünde Gazze’de bir soykırım uygulanıyor. Kendini adaletli sanan hiçbir batılı devletin de sesi çıkmıyor. Onların destekleriyle katliam devam ediyor. Bu katliam tüm hızıyla gidiyor. 40 bin civarında Filistinlinin 26 bin civarında çocuğun katledildiğini duymayan yok. Fakat kimsenin sesi çıkmıyor her zaman olduğu gibi. Biz bütün mazlumların yanındayız. Onları rahmetle anıyorum.”

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.18.39.jpeg

“BİZ BİR DAVA PARTİSİYİZ”

İlçe danışma meclisinde konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus şu ifadelere yer verdi: “31 Mart Seçimlerinde Dilovası en çok aday adayının olduğu bir ilçeydi. Bu teşkilatta 22 yıldır görev yapan arkadaşlar bir şeyi bilir. Biz bir dava partisiyiz. Cumhur İttifakı olarak bizim diğer partilerden farkımız bizim ittifakımız açık açık bir ittifaktı. Biz böyle yol yürüdük. Başka partiler gibi kirli ittifaklara girmedik. Şimdi sandık bazlı çalışmalar yapıyoruz. Buradaki amacımız sizi dinlemek. Kocaeli teşkilatları sağlam temeller üzerine kuruldu.

“BU DAVAYA HİZMET EDEN HERKESLE BERABER YOL YÜRÜMEYE HAZIRIZ”

Ekim ayında ilçe kongrelerini birlik beraberlik içinde yapacağız. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bu davaya hizmet eden herkesle beraber yol yürümeye hazırız. Biz Dilovası ölçeğinde baktığımız zaman 2019’da katılım yüzde 86’iken şimdi yüzde 78 civarında. Yani katılım sayısı düşmüş. Sandığa gitmeyen Dilovası’nda 8.205 kardeşimiz var. Bunların hepsine ulaşmamız lazım. Tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.”

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.18.38-(2).jpeg

"2028 ZAFER YILIMIZ OLACAK"

Toplantıda konuşan AK Parti MYKY Üyesi Ekrem Görçeker, partinin temelinin istişare ve ortak akılla hareket etmeye dayandığını belirterek şu ifadelerde bulundu:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kızılcıhamam’da istişarelerde bulunduk. Tüm il ve ilçe bazında değerlendirmelerimizi yapıyoruz. 2028 yıl haritamızı tespit ediyoruz. AK Parti olarak milletin iradesini sorgulama gibi bir duruma girmedik. Milletimizin seçim sonuçları üzerinden verilen mesajların farkındayız. Milletimizle gönül köprülerini daha da sağlamlaştıracağız. AK Parti olarak tüm milletin sesine kulak veriyoruz. Kocaeli ilinde 11 olan belediye başkanlığı sayısı 9'a inmiştir. Bu seçim sonuçlarıyla ilgili olarak sandıkları tek tek inceliyoruz. Ülke ve dünya olarak zor bir dönemden geçiyoruz. 2028 seçimlerinde AK Parti olarak eze eze kazanacağız."

“ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Milletimizle gönül köprülerimizi güçlendirirken birliğimizi bozmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. AK Parti olarak tüm ulusun umudu olma vasfını koruyorsak bunun sırrı milletin sesine kulak verip kurucu değerlerimizin rehberliğinde kendimizi güncellemeyi başarmamızdır. Bugüne kadar teşkilatlarımızdan belediyelerimize kadar değişimi ve gelişimi başarıyla gerçekleştirdik. Siyaset ülke ve millet için verilen zorlu mücadelenin adıdır. Siyasetin tek bir amacı vardır o da millete hizmet etmektir. Bunun için her fırsatta eser ve hizmet siyaseti diyoruz. Bunun için kardeşlik ve gönül siyaseti diyoruz.

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.18.35.jpeg

“EZE EZE KAZANACAĞIZ”

Kocaeli ilimizde bir önceki seçimlerde 11 olan belediye başkanlığı sayımız maalesef bu seçimlerde 9’a düşmüştür. Kaybedilen ilçelerimiz üzerine daha fazla düşerek kaybetme nedenleri hakkında istişarelerde bulunurken kazandığımız halde oy oranlarımızın düştüğü ilçe ve mahallelerde sandıkları tek tek inceleyerek nedenleri ve çözümleri üzerinde duruyoruz. 2028’deki yerel seçimlerde AK Parti olarak eze eze kazanacağız kimsenin şüphesi olmasın.”

VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

Konuşmaların ardından basına kapatılan toplantıda, toplantıya katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım katılımcıların sorularını yanıtlayıp, önerilerini dinlediler.

whatsapp-image-2024-06-24-at-22.18.33.jpegwhatsapp-image-2024-06-24-at-22.17.43.jpegwhatsapp-image-2024-06-24-at-22.36.36.jpegwhatsapp-image-2024-06-24-at-22.36.50.jpegwhatsapp-image-2024-06-24-at-22.18.41.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim