• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:29Güneş 05:29Öğle 13:13İkindi 17:13Akşam 20:47Yatsı 22:37
    • 28°C Kocaeli
    • 28°C İstanbul
    • 31°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 10343.31 -2.86
  • Altın: 2441.009 -0.38
  • Dolar: 32.693 -0.55
  • Euro: 35.1205 -0.12

AK PARTİ GEBZE 105.GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ

Ak Parti Gebze İlçe'nin 105. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti.
AK PARTİ GEBZE 105.GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ

Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya ev sahipliğinde yapılan Danışma Meclisine  Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu,Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediyesi Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,   Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Başkan Büyükakın'ın siyasi Danışmanı İsmail Yıldırım, Basın Danışmanı İbrahim Gürsel, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, MKYK Üyeleri Mehmet Ali Okur,İlyas Şeker, Halit Çokan, Serpil Yılmaz, Ak Parti Körfez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, il kadın ve Gençlik Kolları başkanvekilleri, belediye başkan yardımcıları, istişare üyeleri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

fotograf-2.jpeg

KAYA: DURMAK YOK YOLA DEVAM

Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya en yakın rakiplerine iki kat fark attıklarını belirterek Gebze belediye başkanlık seçimlerinde önemli bir başarıya imza attıklarını belirerek: AkPartide bir serüven bitiyor,  bir yenisi başlıyor. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra yerel seçimlerinde tekrardan burçlara bayrağı diktik. En yakın rakibe iki kat fark atan tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum. Sahada çalışırken işimiz kolaydı, alnımız ak idi. Çünkü Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz sağlam işler yapmıştı. Kendisiyle gurur duyduğumuz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın hem hizmetleriyle hem de gönüllerdeki yeriyle bizim işimizi kolaylaştırdı.  Gece gündüz demeden çalışan tüm teşkilat üyelerime teşekkür ediyorum. Ve şunu inançla söylüyorum ki 2028 seçimlerinde en güçlü şekilde kazanacağız. Yeni döneme 1000  yeni üye yaparak başlıyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz'  dedi

fotograf-3-001.jpeg

BÜYÜKGÖZ: DAHA  ÇOK ANALTACAĞIZ

İsralin katliamlarını lanetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada:, 31 Mart seçimlerinden sonra en geniş katılımlı toplantıyı gerçekleştirdik .Bu seçim bize öğretti ki hatalarımızı tespit ederek , doğrularımızı artıracağız. Bu seçimden gerekli dersi alarak bir dahaki seçimi yeniden kazanacağız.. Bu zafer Gebze teşkilatının, kadın ve gençlik kollarının ve hepimizindir. Zaferin tüm neferlerine teşekkür ediyorum. Belediyemizin kadroları ve herkesi bu yeni şartları kavramaya davet ediyorum. Vaatlerimizi imkanlar çerçevesinde yapacağız. Gebze’de sessiz devrim yaşanıyor dedik, ama bu pek anlaşılmadı. Yaptığımız hizmetlerin temel atma törenlerini yapmadık. Ama toplumun da bilmesi açısından bu çalışmayı sahada artıracağız" dedi

fotograf-4-001.jpeg

BÜYÜKAKIN: TERÖRE GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'da üçüncü dünya savaşı tehlikesi ve terör örgütlerine kaynak akıtan belediyelere dikkat çekerek:  Son zamanlarda yetkili ağızlardan sıkça duyduğumuz üçüncü dünya savaşı çıkma endişesi var. Bu süreç, Ukrayna-Rusya savaşında gördüğümüz gibi, işaret fişeklerinin çeşitli yerlerde atıldığı bir dönemdir. Bunun ne kadar yayılacağına bağlı olarak bir üçüncü dünya savaşı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Dünyanın gözleri önünde katil İsrail tarafından Filistinlilere, Gazzelilere uygulanan bir soykırım var. Bu bölgedeki fitilin ateşlendiği, tüm bölgeyi içine alacak bir savaş tehdidi üçüncü dünya savaşı riskine ilişkin bir tehdit olarak karşımızda duruyor. Bu tehdidi çok erken fark eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğer devlet büyüklerimiz de Türkiye'yi bu şartlara hazırlıyor. Bölgemizde bu sürece dair birçok adım attık. Burnumuzun dibinde terör devleti kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. Kayyum atamalarından rahatsız değiliz. Demokrasiyle ilgili endişemiz yok. Demokrasiye endişe duyanlar, belediye imkanlarını teröristlerle paylaşanlardır.Türkiye İçin Yaptıklarımız"Seçim zaferi için tüm teşkilat mensuplarına, kadın kollarına, gençlik kollarına teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapabiliriz ve yapacağız. Sadece kendimize kızmayı bırakıp, önümüze bakmamız lazım" dedi.

TALUS: MİLLETİMİZ HER ZAMAN GEREKENİ YAPAR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus alkışlar eşliğinde kürsüye çıkarak seçim zaferinden dolayı ilçe Başkanı Recep Kata ve teşkilatlara teşekkür ederek; seçim sonuçlarına değinerek, "Bu seçimde hep birlikte çok çalıştık gece gündüz demeden gönül köprüleri kurduk. Seçim sonucunda 9 ilçe belediyesi ve büyükşehiri aldık. Gebze’de ana muhalefet partisi bir partinin genel başkanını aday gösterdi ve destek verdi. Ancak fark atarak seçimi aldık. Bu farkı daha da artıracağız. Cumhur ittifakı olarak ilk ittifak yapan biziz. Arka kapı ittifakı yapmadık. Milletimiz her zaman gerekeni yapar..Kocaeli’de sandık bazlı ve danışmalarımıza başladık. Ağustos ayında il danışması ve ardından kongrelerimiz var. Kocaeli teşkilatı her zaman gerekeni yapmıştır. Ekim ayında ilçe, aralık ayında da il kongremizi yaparız. Kocaeli teşkilatları olarak uyum içinde götürdük süreci.. Seçim sürecinde her konuda saha olan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

fotograf-8.jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim