Geçmiş yıllarda Ankara trafiğini iyi yöneten belediye Başkanları hep karlı çıkmış ve önemli hizmetlere imza atmışlardı. Zira yerel yönetimlerin bütçeleri kısıtlı ve projelerin önündeki engeller genellikle Ankara merkezli kaldırılıyordu. Bu dönem Kocaeli’de Ankara ile arasını en iyi tutan Belediye Başkanı hiç kuşkusuz Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir. Hemen hemen her hafta Ankara’ya giderek Bakanlıklarla görüşen Şayir, ilçede yapılacak projeleri için destek alarak Dilovası’nda tarihe geçen işlere imza atıyor. Nüfusu düşük, bütçesi kısıtlı olan Dilovası’nda başarının anahtarı ya Büyükşehir ile uyum ya da Ankara desteği. Bunun farkında olan Şayir de iki taraftan etkin verim almak için canla başla çalışıyor. Bakanlıklar aracığıyla projelerine destek alan Şayir, adeta Ankara’nın yollarını arşınladı. Artık Ankara Bürokrasisi bile Şayir’in tuttuğunu koparan yapısını tanımış ve “Hiç zorluk çıkarmayın, Başkan ne istiyorsa destek verin” diyormuş. Durum böyle olunca da kazanan Dilovası oluyor.
- Kalp Hastaları Dikkat: Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!Büyükşehir’den 1.785 üreticiye 500 ton gübre desteğiÇolakoğlu Metalurji’den eğitime sürdürülebilir katkıKontrol edilemeyen kıskançlık ilişkiyi yıkıma sürükler!Hayat Holding, MARMARAKAF’ta Genç Yeteneklerle BuluştuDerince Belediyesi kendi serasını kurduDarıca'ya 7 katlı ağız ve diş sağlığı merkezi yapılıyorAK Parti Danışma Meclisi Takvimi açıklandıÇayırova Devlet Hastanesi kaldığı yerden devamGebze Gazeteciler Cemiyeti, Hamam 365 ile indirim anlaşması yaptı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9115.22 -1.19
- Altın: 4094.125 -0.23
- Dolar: 38.4863 -0.17
- Euro: 43.856 -0.90
Ankara’da tuttuğunu koparan Başkan!
Belediye Başkanlarının başarılı olmalarında ki en önemli hususlarından birisi hiç kuşkusuz Ankara bürokrasisi ile arasını iyi tutması.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim