Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Alaaddin Eşsiz, acı haberi vermek için Cemalpaşa Mahallesi'nde oturan şehit uzman çavuş Mehmet Acar'ın annesi Yeter Acar'ın evine geldi. Acı haberi alan Yeter Acar baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan acılı anne, 'Ciğerim yandı' diye ağıtlar yakarken, ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
ARKADAŞINDAN 3 GÜN SONRA KENDİSİ ŞEHİT OLDU
Şehit Acar'ın sosyal medya Facebook'taki en son paylaşımı ise kendisi gibi uzman çavuş olan hemşerisi ve arkadaşı Ali Gökçe'nin Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerce yola döşenen mayına basması sonucu şehit olması haberi olmuş. Gökçe'nin fotoğrafını 1 Ağustos'ta Facebook sayfasında 'Mekanın cennet olsun' kardeşim' yazarak paylaşan Acar, 3 gün sonra arkadaşı gibi yol kontrolünde PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit oldu.
2 ÇOCUK BABASIYDI
Acar ailesinin 5 çocuğundan biri olan Acar'ın babasının yaklaşık 10 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Evli, 12 yaşında Efe ve 6 yaşında Göksu adında 2 çocuk babası şehit uzman çavuş Mehmet Acar'ın cenazesi, yarın Kadirli'de düzenlenecek törenin ardından defnedilecek.
3:15
- Kalp Hastaları Dikkat: Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!Büyükşehir’den 1.785 üreticiye 500 ton gübre desteğiÇolakoğlu Metalurji’den eğitime sürdürülebilir katkıKontrol edilemeyen kıskançlık ilişkiyi yıkıma sürükler!Hayat Holding, MARMARAKAF’ta Genç Yeteneklerle BuluştuDerince Belediyesi kendi serasını kurduDarıca'ya 7 katlı ağız ve diş sağlığı merkezi yapılıyorAK Parti Danışma Meclisi Takvimi açıklandıÇayırova Devlet Hastanesi kaldığı yerden devamGebze Gazeteciler Cemiyeti, Hamam 365 ile indirim anlaşması yaptı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9078.43 -1.59
- Altın: 4013.042 -1.37
- Dolar: 38.4971 -0.02
- Euro: 43.6119 -0.21
Arkadaşlarının Ardından 3 Gün Sonra Şehit Oldu
Acı haberi alan Yeter Acar baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan acılı anne, 'Ciğerim yandı' diye ağıtlar yakarken, ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim