• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:12Güneş 06:39Öğle 13:04İkindi 16:33Akşam 19:19Yatsı 20:40
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9577.46 -1.12
  • Altın: 2820.34 0.22
  • Dolar: 34.0022 0.32
  • Euro: 37.839 0.57

Başkan Büyükgöz, Tercih Danışma Merkezinde

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kent meydanında kurulan Üniversite Tercih ve Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.
Başkan Büyükgöz, Tercih  Danışma Merkezinde

Güzide Gençlik Merkezinde görevli uzmanların tercih danışma hizmeti verdiği gençlerle sohbet eden Başkan Büyükgöz, “Gönlünüzden geçen mesleğin tüm inceliklerini istediğiniz üniversitede öğrenmenizi yüce Rabbimden niyaz ederim. Güzel haberlerinizi almak temennisiyle, sizlere ve ailenize sağlıklı ve esen günler dilerim” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kent meydanında kurulan Üniversite Tercih ve Danışma Merkezi’ni ziyaret etti. Üniversiteye giriş sınav maratonunun tamamlayarak puanlarını öğrenen Gebzeli gençlere, Gebze Belediyesi tarafından tercih danışma hizmeti sunuluyor. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kurulan Üniversite Tercih ve Danışma Merkezi’ni ziyaret eden gençlere Gebze Belediyesi Güzide Gençlik Merkezi’nde görevli uzmanlar tarafından destek veriliyor. Sınava giren gençlere ücretsiz tercih danışmanlık hizmetinin verildiği merkezi ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, aileler ve tercih yapan gençlerle sohbet etti.

 

EN ÖNEMLİ KAVŞAK NOKTALARINDAN BİRİ

 

“Gebze Belediyesi Güzide Gençlik Merkezi'mizin uzman eğitmenleri, üniversite tercihlerinizde yanınızda. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda kurduğumuz Üniversite Tercih ve Danışma Merkezi'mizi 2 Ağustos Cuma gününe kadar ziyaret edebilirsiniz” diyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Eğitim ve öğretim hayatınızın en önemli kavşak noktalarından olan üniversiteye giriş sınavını alnınızın akıyla geride bıraktınız. Zorlu bir çalışma döneminin ardından elde ettiğiniz başarı puanı ve sıralamanızla şimdi tercih yapma zamanı geldi çattı. Geleceğiniz için karar vermede önemli olan bu sürecin sizler, aileniz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

 

TÜRKİYE YÜZYILI SİZİN ESERİNİZ OLACAK

 

Hayatınıza yön verecek olan mesleğinizi seçeceğiniz bu süreçte, sizlerin yanında olmak ve doğru tercihler yapabilmenize olanak sağlamak amacıyla, Güzide Gençlik Merkezi’mizin uzman kadrosuyla bu hizmeti sunuyoruz. Geleceğinizi doğru yönlendirmeniz ve bilinçli tercih yapabilmeniz adına sizlere destek için açtığımız ücretsiz danışmanlık noktamızı ziyaret ettiğiniz ve destek aldığınız için kutlarım.

 

Ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatı olan sizlere çok güveniyoruz. İnanıyorum ki; ülkemizi müreffeh ülkeler ligine taşıyacak Türkiye Yüzyılı ülküsü sizlerin eseri olacaktır.

 

TERCİH DESTEĞİNDE SON GÜN 2 AĞUSTOS

 

Gönlünüzden geçen mesleğin tüm inceliklerini istediğiniz üniversitede öğrenmenizi yüce Rabbimden niyaz ederim. Güzel haberlerinizi almak temennisiyle, sizlere ve ailenize sağlıklı ve esen günler dilerim” ifadelerini kullanarak tercih yapan gençlere başarılar diledi. Gebze Belediyesi Üniversite Tercih ve Danışma Merkezi’nde 2 Ağustos Cuma gününe kadar, üniversite sınavına giren öğrencilere uzmanlar tarafından ücretsiz danışma hizmeti verilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim