Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den beklenen müjde geldi! 696 sayılı KHK ile belediye kadrosuna alınan taşeron işçilerin beklediği maaş iyileştirmesine ilişkin çalışmanın bir an önce yapılması talimatını veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ekim ayı meclis toplantısında müjdeyi verdi. Meclis toplantısında, “Biz hem hukuka hem de çalışanın alın terine saygı duyuyoruz” diyen Başkan Büyükgöz, “Bir taraftan da atacağımız adımın hukuka uygun olması gerektiğine inanıyoruz. Diğer taraftan da bütçe imkanlarının da buna el verir durumda olması gerektiğine inanıyoruz.
HELALİ HOŞ OLSUN
Biz herhangi bir şekilde çalışanlarımızın geri ödeme riskini de içermeden, helali hoş olarak harcasınlar diye düşündüğümüz için bu çalışmayı bu şekilde sizlerden alacağımız yetkiye dayanılarak yapmış olalım diye düşünüyoruz. 01.04.2018 tarihi itibari ile Belediye şirketine geçiş yapan işçilere medeni hallerine bakılmaksızın 255 TL net aile yardımı yapılması hususunda önergemizin meclis gündemine alarak karara bağlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
- GEBZESPOR, 15 yıl sonra yeniden 2. Lig’de kaldıÇiftçi Halkın Takdirini Kazanıyor, Muhalefeti Huzursuz Ediyorİsmail ile Kübra mutluluğa evet diyecekGebze'de tapu sevinci! Binlerce hak sahibi tapusuna kavuştuİşçilere çifte bayram! Net maaş 73 bin 362 lira olduAnahtar Parti İl Başkanından Kentsel Dönüşümde 12 Maddelik Çözüm PaketiBüyükşehir’den gençlere tam destekBel ve kalçada sabah tutukluğu varsa dikkat!KOSKEM deniz sezonunu 15 Haziran’da açıyorPolisan Kansai Güle Güle Kullan Kampanyasıyla Ödül Aldı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9167.58 0.98
- Altın: 4016.841 0.00
- Dolar: 38.5383 0.00
- Euro: 43.6193 0.00
Başkan Büyükgöz’den personele müjde!
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den 696 sayılı KHK ile belediye kadrosuna alınan taşeron işçilere; aylık net 255 TL aile yardımı kalemiyle iyileştirme yapılacağı müjdesi geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim