• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 31°C Kocaeli
    • 28°C İstanbul
    • 30°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 10600.83 -0.39
  • Altın: 4350.526 -0.06
  • Dolar: 40.5619 -0.05
  • Euro: 47.3954 -0.76

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK, DARICA SOKAKLARINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Darıca Belediyesi, baharın gelişiyle birlikte ilçenin çehresini değiştirecek asfalt ve yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Başkan Muzaffer Bıyık da çalışmaları yerinde inceleyerek saha ekipleriyle denetimlerde bulundu.
BAŞKAN MUZAFFER BIYIK, DARICA SOKAKLARINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Darıca Belediyesi, havaların ısınması ve baharın yüzünü göstermesiyle birlikte ilçenin farklı noktalarında asfalt çalışmalarını hızlandırdı. İlçede yaşam kalitesini artırmak ve ulaşım konforunu yükseltmek amacıyla başlatılan asfaltlama çalışmaları, belirlenen program doğrultusunda aralıksız devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi.

ULAŞIM KONFORU ARTACAK

Ekiplerle bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Alanda açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, Darıca’nın her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, “Baharın gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtık. Hava koşullarının uygun hale gelmesiyle planladığımız tüm asfaltlama ve yol yenileme çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada olacak” dedi.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Başkan Bıyık ayrıca, asfalt çalışmalarının sadece araç yolları ile sınırlı kalmadığını, kaldırımların yenilenmesi ve altyapı eksikliklerinin giderilmesi gibi konularda da kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini vurguladı. Bu kapsamda vatandaşların günlük hayatını kolaylaştıracak adımların atıldığını ifade eden Bıyık, Darıca’nın her geçen gün daha modern ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen takvim doğrultusunda ilçenin ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde asfalt serimi, yama ve kaldırım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, asfalt çalışmaları sırasında oluşabilecek geçici ulaşım aksaklıkları konusunda vatandaşlardan anlayış beklerken, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

yollar-yenileniyor,-darica-guzellesiyor-(3).jpgyollar-yenileniyor,-darica-guzellesiyor-(4).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim