• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:11Güneş 06:38Öğle 13:04İkindi 16:35Akşam 19:21Yatsı 20:42
    • 21°C Kocaeli
    • 24°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9685.49 1.73
  • Altın: 2813.908 0.06
  • Dolar: 33.8863 -0.05
  • Euro: 37.5669 0.07

BAŞKAN ŞAKAR’DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE SERT TEPKİ

BAŞKAN ŞAKAR’DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE SERT TEPKİ.
BAŞKAN ŞAKAR’DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE SERT TEPKİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısının ardından Kocaeli Büyükşehir CHP Grup Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoya tepki gösteren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “İzmit’te ablanızın güdümünde lobi yapmak, oyun oynamak için değil Darıca’ya hizmet için seçildiniz bilmiyorsanız izleyerek öğrenebilirsiniz!” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısında gündemin 7. maddesi olan iş makinesi kiralama hizmeti hakkında, meclis sonrasında Kocaeli Büyükşehir CHP Grup Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından bir video paylaşılarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hedef alındı. Başkan Bıyık’ı hedef alan görüntülere AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar büyük tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yaparak CHP’li meclis üyelerine “Darıca’ya hizmet için seçildiniz bilmiyorsanız izleyerek öğrenebilirsiniz” tavsiyesinde bulunan Başkan Şakar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e tavsiyemdir, yanlış analizle doğru siyaset yapılmaz.

“HİZMET ÜRETMEK YERİNE FİTNE ÜRETMEK”

Bu paylaşılan video ile tek gayesi Darıca ve Darıcalı hemşehrilimiz için çalışmak, samimiyetle hizmet üretmek olan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık ve Türkiye’ye belediyecilik ve hizmet anlayışı dersi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın karşı karşıya getirilmeye çalışılmıştır. Başkanımızın yaptığı açıklamayı tüm şeffaflığıyla izleyip yorum yapmak yerine, CHP’liler her zaman olduğu gibi bugün de hizmet üretmek yerine fitne üretmeyi tercih etmiştir.

“KADERİNE TERK EDİLEN ÇÖP TOPLAMA ARAÇLARINI FAALİYETE SOKMALARINI ÖNERİYORUM”

Altı boş iddialarla gündem yaratabilme umudu ile hayaller, hayatlar arasındaki farkı görmek istemeyen, afaki verilen rakamlar içerisinden duymak istediklerini duyan ve bundan medet uman bu anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir. İzmit Belediyesi’ni ve CHP’li Meclis üyelerini laf üretmek yerine hizmet üreterek bir yıl önce alınan ve kaderine terk edilen çöp toplama araçlarını faaliyete sokmalarını öneriyorum. Meclis toplantısı sonrası CHP meclis üyelerimizin de katılımı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün modern ve kendi imalat alanları bulunan alanımızı gezdirdik.

“HİZMET İÇİN SEÇİLDİNİZ, BİLMİYORSANIZ İZLEYEREK ÖĞRENİN”

Hadi İzmit Belediyesi’nde görmediniz peki bizim hizmet anlayışımızı da mı anlayamadınız? İsrafı değil, geri dönüşümü önemsiyoruz bizim değil, halkın emaneti diyoruz çarpışan araba değil, hizmet aracı diyoruz. Hizmet nedir, nasıl yapılır? İzmit’te ablanızın güdümünde lobi yapmak, oyun oynamak için değil Darıca’ya hizmet için seçildiniz bilmiyorsanız izleyerek öğrenebilirsiniz!”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim