Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm şubelerin katılımıyla 7 merkez ilçe ile 18 dış ilçede geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Polis helikopterinin havadan destek verdiği uygulamaya 472 ekiple 3 bin 250 polis katıldı. Polis ekipleri 91 noktada kurdukları arama noktalarında şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde detaylı arama yaparak, kimlik kontrolleri yaptılar.
Ankara İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Hakan Arıkan'ın talimatı ile Asayiş Şube Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleşen asayiş uygulamasının özellikle son dönemlerde yaşanan terör olaylarının ardından meydana gelebilecek yeni olayların engellenmesi amacı ile yapıldığı kaydedildi.
- Gebze’de Nisan Meclisi TamamlandıKronik uykusuzluk öğrenmeyi güçleştirip, hafıza problemlerine yol açabiliyor!GTO MARMARAKAF’a hazırlanıyorKalbe zararlı 8 gizli faktörDarıca'da kaza sonrası kavga eden vatandaşlar tutuklandı!Kocaeli Büyükşehir, obezite ile mücadelede çok kararlı; 1 yılda 13.700 kg’lık kilo kaybı sağlandıC vitaminin 5 faydasıDoğalgaz faturalarında yeni dönem! Şehre göre fiyatlandırma başlıyorAkaryakıta dev zam geliyorDiyabetlilerde topuk çatlağı kangrene kadar gidebiliyor!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9379.83 -1.10
- Altın: 3707.979 0.05
- Dolar: 37.8409 0.00
- Euro: 41.3004 0.00
Başkent'te 3 bin 250 polisle asayiş uygulaması
Ankara genelinde binlerce polisin katılımıyla helikopter destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim