• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:03Güneş 06:31Öğle 13:07İkindi 16:42Akşam 19:33Yatsı 20:55
    • 17°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9771.16 -1.67
  • Altın: 2725 0.00
  • Dolar: 33.9708 0.00
  • Euro: 37.6168 0.00

Çayırovalı karatecilerin hedefleri büyük

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı karate sporcuları Batıkan Gökbulak, Özhan Gökbulak ve Ahmet Tuğra Güney, hedeflerini büyüttü.
Çayırovalı karatecilerin hedefleri büyük

Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atan karateciler, adlarını Avrupa ve dünya şampiyonu olarak duyurmak istiyor.

 

Çayırovalı çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için birçok çalışmayı hayata geçiren ve yapılan yatırımlarla Çayırova’ya ‘Spor Kenti’ kimliği kazandıran Çayırova Belediyesi, sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Karate branşında milli takım düzeyinde 14 milli sporcusu bulunan Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün karatecileri Batıkan Gökbulak, Özhan Gökbulak ve Ahmet Tuğra Güney, yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugüne kadar hem Çayırova’yı hem de ülkemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcular, hedeflerini büyük tutarak adlarından söz ettirmek istiyor. Çayırovalı sporcular, kendilerine bu imkanı sunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye de teşekkür ediyor.

 “ÜLKEMİ TEMSİL ETME ŞANSI BULDUM”

10 yıldır karate sporuyla ilgilenen ve katıldığı müsabakalarda 55 madalya almayı başaran Batıkan Gökbulak, “18 yaşındayım ve 10 yıldır karateyle ilgileniyorum. Bu alanda birçok ulusal ve uluslararası alanda dereceler elde ettim ve milli takıma seçilmeye hak kazandım. 2021 yılında Finlandiya’ya giderek ülkemi Avrupa Şampiyonası’nda temsil ettim. Bundan sonraki hedeflerim de Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda dereceler elde etmek. Bizlere bu imkanı sağladığı için Belediye başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ederiz” dedi.

 DÜNYA GENÇLİK LİGİNDE ÜÇÜNCÜ OLDU

İkiz kardeşiyle beraber Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde karate yapan ve bugüne kadar 56 madalya almayı başaran Özhan Gökbulak ise, “Doğma büyüme Çayırovalıyım, 10 yıldır karateyle ilgileniyorum. Bunların en büyüğü ise 2021 yılında Dünya Gençlik Ligi’nde ülkemi temsil ederek dünya üçüncüsü oldum. Bundan sonraki hedeflerim ise Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında İstiklal Marşı’mızı okutmak, bununla beraber en büyük organizasyon olan olimpiyatlarda derece elde edebilmek. Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi, bizim her zaman arkamızda, desteğini bizlere hissettirdiği için ona çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

 HEDEF AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

14 yaşında olan ve genç yaşına rağmen bugüne kadar katıldığı müsabakalarda 54 madalya kazanan Ahmet Tuğra Güney, “14 yaşındayım ve 8 yıldır karate sporuyla yakından ilgileniyorum. 2023 yılında Türkiye ikincisi oldum. Karadağ’da Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nda ilçemi ve ülkemi temsil ettim. Bu sporda en üst nokta olimpiyatlar, orada mücadele edip derece kazanmak istiyorum. Onun haricinde de Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında kürsünün en üst basamağı için çalışıyorum. Bize bu imkanları sunduğu için Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim