GTO Başkanı Nail Çiler konu hakkında şunları belirtti; "Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı birçok Avrupa ülkesinden önce verilmiş, bu doğrultuda modern Türkiye’nin kurulması yönünde önemli bir adım atılmış, ülkemiz öncülüğü üstlenmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, 5 Aralık 1934’te Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesiyle, her yıl bu önemli günü “Kadın Hakları” günü olarak kutlamaktayız. Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır.
BAŞARILAR DİLİYORUM
Yetişmekte olan genç neslin de toplumun her kademesinde; bilimde, tıpta, edebiyatta, sanatta, basında, siyasette ve daha birçok alanda başarılarıyla adlarını tarihe yazdıran kadınlarımız olduğunun gururuyla, başarının, aklın ve ekonominin cinsiyeti olmadığı tarihin her döneminde kanıtlanmıştır. Kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 85.yıldönümünü ve sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan tüm kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutluyor; farklı bakış açıları, kuvvetli hisleri ve titizlikle yürüttükleri çalışmalarıyla gerek toplumsal hayatımızın gerekse iş dünyamızın vazgeçilmezi kadınlarımıza başarılar diliyorum."
- Çiftçi, Hatice Bayraktar MTAL öğrencileriyle buluştuValilikten fırtına uyarısı!Çayırova’da ‘Akıl ve Zeka Oyunları’ yarışması düzenlenecekBenzine bir indirim daha geliyorParkinson’da umut erken tanıdaGebze savcısına şok ceza!Damgatepe Mesire’de Çalışmalar Tam Gaz!Bu sergide Türkçe’nin zenginlikleri anlatılıyorGTÜ Öğrencilerine TÜBİTAK'tan Büyük Araştırma DesteğiBüyükşehir, Roman aileleri buluşturdu
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9338.58 0.68
- Altın: 3859.309 2.62
- Dolar: 37.9035 -0.19
- Euro: 42.5073 2.25
Çiler, 'Kadınlar kendini her alanda kanıtlamıştır'
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim