• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:51Güneş 07:15Öğle 12:54İkindi 15:52Akşam 18:22Yatsı 19:42
    • 12°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8654.39 -1.58
  • Altın: 2999.711 0.19
  • Dolar: 34.2398 -0.64
  • Euro: 37.0657 -0.54

Darıca hizmete doyuyor!

Bölge basınına Darıca Millet Bahçesi’ni gezdiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte direksiyona geçti.
Darıca hizmete doyuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi’nde gazetecilerle sohbet toplantısı düzenledi. Gebze bölgesi belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanlarının da yer aldığı toplantının ardından Büyükakın, gazetecilere millet bahçesinde yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte direksiyona geçen ve gazetecilere millet bahçesini gezdiren Büyükakın, devam eden projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

BÜYÜKAKIN İLE BIYIK’IN UYUMU DARICA’YA HİZMET OLARAK YANSIYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Darıca Belediye  Başkanı Muzafer Bıyık’ı direksiyonda görülmesi ise vatandaşlar ve kamuoyu tarafından “Tahir Hoca ile Muzaffer Bıyık arasındaki uyum Darıca’ya hizmet olarak yansıyor” şeklinde yorumlandı. Geçtiğimiz dönemlerde Darıca’nın Büyükşehir’de yeteri kadar hizmet alamadığı sürekli eleştirilirken yeni dönemde ise tam tersi bir durumun yaşandığı ve bunda da iki başkanın iyi anlaşmasının önemli etken olduğu ifade ediliyor.

DARICA’DA BİRÇOK PROJE HAYAT BULDU

Muzaffer Bıyık’ın Darıca Belediye Başkanı olmasıyla birlikte özellikle Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hizmet atağı başlarken son dönemde de Darıca’da birçok büyük proje başladı. Altyapıdan üstyapıya kadar birçok önemli proje Darıca’da hayat bulurken Millet Bahçesi’nde de yeni projelerin yakın zamanda başlayacağı ifade ediliyor.

whatsapp-image-2020-08-27-at-15.47.58-(1).jpeg

BAŞKAN BIYIK HER FIRSATTA BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDİYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da hemen her toplantıda ve her fırsatta Büyükşehir’in Darıca’ya önemli yatırımlar getirdiğine vurgu yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’ya birçok yatırım geldiğini anlatan ve projelerin devam edeceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde verilen sözlerin de Büyükşehir ile ortak verilen sözler olduğunu söylüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da özverili çalışmalarından dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı takdir ettiği ve bunu da dile getirdiği belirtiliyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN DARICALILAR ÇOK MUTLU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık arasındaki uyumdan en çok memnun olanlar ise hiç kuşku yok ki Darıcalı vatandaşlar oldu. İkili arasındaki uyumun Darıca’ya hizmet olarak yansıdığını ifade eden vatandaşlar, Darıca’nın hak ettiği hizmetleri son dönemde almaya başladığını ve bundan çok mutlu olduklarını dile getiriyorlar. Geçmişte Darıca’nın Büyükşehir’den yeteri kadar hizmet alamadığını dile getiren Darıcalılar hem Büyükşehir’e hem de Darıca’ya yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorlar.

whatsapp-image-2020-08-27-at-16.26.47.jpegwhatsapp-image-2020-08-27-at-16.26.47-(2).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim