Darıca Osmangazi Mahallesi Genç Sokak'ta bulunan eve giren hırsızlar, dışarıda bulunan ev sahibinin içeriye girmek için kapıyı açmaya çalıştığını fark edince engel olmak istedi. İçeride bulunanlar, ev sahibinin içeriye girmemesi için kapıyı arkadan itti. Bu sırada hırsızlardan biri çaldığı ziynet eşyaları ile balkondan kaçmayı başardı. Ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, 43 yaşındaki E.B. ile 29 yaşındaki P.D.'yi gözaltına aldı. Polisin yaptığı incelemede E.B. ve P.D.'nin ayak bileklerinde daha önceden işledikleri suçlardan dolayı elektronik kelepçe olduğu fark edildi. Mahkemeye sevk edilen E.B. ile P.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9312.13 -0.10
- Altın: 4082.886 -1.55
- Dolar: 38.2725 -0.00
- Euro: 43.7646 -0.02
Darıca'da hırsızlık yaparken yakalandılar!
Daha önceden işledikleri suçlardan dolayı bileklerinde elektronik kelepçe bulunan 2 kadın evden hırsızlık yapmaya çalışırken yakalandı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim