• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:11Güneş 06:38Öğle 13:04İkindi 16:35Akşam 19:21Yatsı 20:42
    • 21°C Kocaeli
    • 24°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9685.49 1.73
  • Altın: 2813.908 0.06
  • Dolar: 33.8863 -0.05
  • Euro: 37.5669 0.07

Darıca’da Yaz Spor Okulları Çocuk Şenliği ile sona erdi

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları Çocuk Şenliği ile sona erdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da çocukları yalnız bırakmayarak coşkuya ortak oldular.
Darıca’da Yaz Spor Okulları Çocuk Şenliği ile sona erdi

Darıca Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği yaz spor okulları Çocuk Şenliği ile sona erdi. Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmesini sağlayan Yaz Spor Okulları'nda Darıca’daki çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkardılar

11 FARKLI BRANŞTA 5 BİN 712 ÖĞRENCİYE EĞİTİM

Yaz Spor okulları Çocuk Şenliği ile sona ererken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da kapanış programına katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu. Yaz Spor Okulları'nda 7-14 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz olarak yüzme, futbol, voleybol, masa tenisi, yelkenli, satranç gibi 11 farklı branşta eğitim aldılar. Eğitimler, tamamı uzman eğitmenler eşliğinde verilirken 5 bin 712 öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları, Darıcalı çocuklara unutulmaz bir yaz yaşattı.

darica’da-yaz-spor-okullari-cocuk-senligi-ile-sona-erdi-(6).jpg

BÜYÜKAKIN VE BIYIK ÇOCUKLARLA BİRLİKTE OYNADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da çocukları yalnız bırakmazken mutluluklarını paylaştılar. Çocuklarla birlikte ayak tenisi, halat çekme, ok atma oyunları oynayan Büyükakın ve Bıyık, aileleri de ziyaret ederek hasbihal ettiler. Öğrencilerin eğitim aldığı branşların yer aldığı stantları da tek tek ziyaret eden Büyükakın ve Bıyık, eğitimler hakkında da bilgiler aldı.

PROJELERİMİZİN MERKEZİNDE GENÇLER VAR

Kapanış programında konuşan ve gençleri önemsediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Çocuklarımızın boş zamanını doğru değerlendirecek bir ortamı oluşturmak sosyal belediyeciliğin en önemli görevlerinden birisidir. Her yıl gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulları’nda bu yıl 11 farklı branşta 5 bin 712 çocuğumuz eğitim aldı. Darıca Belediyesi olarak özellikle spora ve gençlere çok değer veriyoruz. Projelerimizin merkezine her zaman gençleri koyuyoruz. Eğitimden spora, kültür sanattan teknolojiye kadar her alanda imkanlarımızı gençler için seferber ediyoruz. Yaz Spor okullarımızda uzman eğitmenlerimiz eşliğinde gençlerimiz hem sporla tanıştılar hem de yaz aylarını eğlenerek geçirdiler. Göreve geldiğimiz günden bugüne tek bir şeyi hedefledik. Darıca’yı gerçek anlamıyla bir spor şehri yapmayı amaçladık. Bu doğrultuda da projeler geliştirdik. Büyükşehir Belediyemizle birlikte sahillerimizi, yeni nesil kafelerimizi, kültür sanat merkezlerimizi, spor salonlarımızı gençlere hitap edecek şekilde tasarlayarak gençlerin en iyi şekilde faydalanabilmeleri için çalışıyoruz” diye konuştu.

darica’da-yaz-spor-okullari-cocuk-senligi-ile-sona-erdi-(2).jpg

ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜ HER ŞEYE DEĞER

Yaz Spor Okulları’nın kapanış törenine katılan ve çocukların coşkusunu paylaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da selamlama konuşması yaparak önceliklerinin çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmak olduğunu söyledi ve şöyle konuştu: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Çünkü onların gülmesi her şeye değer. Darıca’ya Yaz Spor Okulları kapanış programına da çocuklarımızın mutluluğa ortak olmak için onlarla birlikte eğlenmek, yorgunluğumuzu bir nebze de olsa atabilmek için geldik. İyi ki gelmişiz. Çocuklarımız mutluysa biz de mutlu oluyoruz. Her zaman çocuklarımız için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.”

darica’da-yaz-spor-okullari-cocuk-senligi-ile-sona-erdi-(14).jpgdarica’da-yaz-spor-okullari-cocuk-senligi-ile-sona-erdi-(12).jpgdarica’da-yaz-spor-okullari-cocuk-senligi-ile-sona-erdi-(7).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim