Ardahan'da bir işadamı iddiaya göre birlikte olduğu Zeynep T. ve onun arkadaşı olan Darıca'da ikamet eden Nur A'yı silahla öldürdü. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ardahan merkez Kaptanpaşa Mahallesi Edip Çanakçı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında gönül ilişkisi olan işadamı Ersoy T.ile 6 yıldır Ardahan'da kuaförlük yapan Zeynep T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Ersoy T., tartışmanın ardından yanında çalışan üniversite öğrencisi olan Darıca'da yaşayan Nur A. ile aracıyla uzaklaşan Zeynep T.'yi takip etti.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9322.8 0.01
- Altın: 4220.989 0.36
- Dolar: 38.2596 0.05
- Euro: 43.8669 -0.74
Darıca'lı Nur'un Feci Sonu!
Ardahan'da bir işadamı iddiaya göre birlikte olduğu Zeynep T. ve onun arkadaşı olan Darıca'da ikamet eden Nur A'yı silahla öldürdü

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim