Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Hasret Sokak No:1 adresinde oturan aileden anne, ve üç çocuğunun cenazesi Osmangazi mahallesi Karatoprak Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Nene Hatun Mezarlığı’nda toprağa veridi. Refahiye ilçesinden Erzincan'a giden Hakan Ayluç Tarhan yönetimindeki 34 UJ 841 plakalı otomobil, Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık götüren Mehmet Bezir Öncü idaresindeki 33 BEL 20 plakalı TIR ile çarpışmış. kazanın şiddeti ile otomobil yolun solunda bulunan istinat duvarına çarparak parçalanmıştı. Hurda yığını haline gelen otomobilde bulunan Hakan Ayluç Tarhan'ın eşi Zehra Ayluç Tarhan (36), çocukları Yağız (1) ve ikizi Elif (1) ile en büyük çocuğu Duru (11) ile kayınpederi Hayrettin Birdal (66) yaşamını yitirirken aracı süren baba ve kazada ağır yaralanan Hakan Ayluç Tarhan ile kayınvalide Latife Birdal’ın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.Yaşamını yitiren cenazelerden kayınpeder Hayrettin Birdal’ın cenazesi ise yine Dün Tuzla Yayla Mahallesi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Darıca ce çevre ilçelerde birçok siyasi ve iş dünyasının akın ettiği Karatoprak Camii’nde cemaat sokaklar ve caddelerden taşarken öğle namazını kılan cemaat cenaze namazını caminin içinde kılmaya devam etti.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9311.71 -0.11
- Altın: 4231.541 0.61
- Dolar: 38.258 0.05
- Euro: 43.8823 -0.71
Darıca'nın Yüreği Paramparça!
Erzincan-Sivas karayolunun 20'nci kilometresindeki Heybeli Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında vefat eden Darıcalı Aileye ait anne ile iki kızı ve bir erkek çocuğunun cenaze namazı kılınarak toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim