Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla saatlerin yeniden ayarlanmasına ilişkin Bakanlar
Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, saatler 29 Mart Pazar günü 03.00'ten itibaren bir saat ileri, 25 Ekim Pazar günü 04.00'ten itibaren de bir saat geri alınacak. Resmi Gazete'de, Bakanlar Kurulu'nun 09.03.2015 tarihli söz konusu kararının, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın 04.03.2015 tarihli ve 93 sayılı yazısı üzerine, 697 sayılı Günün Yirmi Dört Saate Taksimine Dair Kanunun 2'nci maddesine göre alındığı kaydedildi.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9312.13 -0.10
- Altın: 4110.149 -1.09
- Dolar: 38.2827 0.04
- Euro: 43.5943 -0.37
Dikkat! Saatlerinizi İleri Almayı Unutmayın
Dikkat!.. Saatler 29 Mart Pazar günü 03.00'ten itibaren bir saat ileri, 25 Ekim Pazar günü 04.00'ten itibaren de bir saat geri alınacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim