Bölgemizde kurulması planlanan mükemmeliyet merkezinin projelendirme süreci sona yaklaşırken eğitim sanayi işbirliğine yönelik çalışmalar hız kazandı. Protokol, proje kapsamında öğrencilerin sanayiye hazır hale gelmelerini, bunun sonucunda da sanayide en temel sorunlardan olan nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9312.13 -0.10
- Altın: 4048.517 -2.28
- Dolar: 38.2749 0.12
- Euro: 43.3329 -0.82
Eğitim ve sanayi işbirliğine yeni halka
İMES OSB ve STFA Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi arasında kurumsal işbirliğinin sağlanması amacıyla önceki gün protokol imzalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler






Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim