• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:51Güneş 07:16Öğle 13:19İkindi 16:35Akşam 19:13Yatsı 20:32
    • 4°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 10422.24 0.00
  • Altın: 3406.972 0.39
  • Dolar: 36.5699 0.05
  • Euro: 39.7095 0.23

Engelli Meclisi, özel bireyler ve aileleri için toplandı

Özel gereksinimli bireyler ve aileleri için toplanan İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu, İzmit Belediyesi ile birlikte yapılacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Engelli Meclisi, özel bireyler  ve aileleri için toplandı
İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu, İzmit Kent Konseyi çok amaçlı salonunda bir araya geldi. Pandemi nedeniyle ara verilen çalışmalara yeniden işlerlik kazandırmak adına gerçekleşen toplantıya Engelli Meclisi Başkanı Özel İlkin Kılıçaslan, Başkan Yardımcısı Turhan Atak, İzmit Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Derneği Başkanı Kamer Doğanyılmaz, Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergüneş, İzmit Zihinsel Engelliler Beceri Geliştirme Derneği Spor Kulübü Başkanı Selma Özer, Kocaeli El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halide Kayahan, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği Başkanı Sevdiye Fidan katıldı. 
 
15 GÜNDE BİR TOPLANACAKLAR
 
İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi yönetimi, İzmit Belediyesiyle önümüzdeki süreçte yapılması planlanan proje ve etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Özel gereksinimli bireylerin değişen yasal hakları konusunda Kocaeli Barosu’ndan bir seminer talep edilmesine ve dernekler müdürlüğü ile bilgi paylaşımı toplantısı yapılmasına karar verildi. Özel gereksinimli bireylerin daha sağlıklı olması için önce ailelerin ruhsal yönden sağlıklı ve bilinçli olması adına terapist eşliğinde bir toplantı planlayan ekip, meclis yürütme kurulu toplantılarının 15 günde bir yapılacağını belirtti. 
 
KADIN AİLE MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR
 
Anıtpark’ta bulunan el emeği stantlarında dönüşümlü olarak satış yapan özel çocukların ailelerinin ekonomilerine katkı sağlamasından dolayı memnuniyeti ifade eden yönetim kurulu üyeleri, kadınlara fırsat sundukları için İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne teşekkür etti. 
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim