Ayrıca her hafta düzenlenen hasta hakları birimi ve başhekimlik toplantısı, Başhekim Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ile hasta hakları birimi tarafından 26 Ekim Hasta Hakları Gününde gerçekleştirildi. Toplantıda hasta hakları birimine başvuran hastalarımızın istekleri değerlendirilerek iyileştirmeler yapılması için çalışmalar başlatıldı. Toplantı sonunda hasta haklarının neler olduğuna değinen Başhekim Nalbant; Hasta haklarının hekim, hasta ve sağlık kuruluşu arasındaki karşılıklı ilişkileri düzenleyen bir ilkeler bütünü olarak düşünülmesi gerektiğini söylerken, bu ilkelerin genel olarak kapsamlarını ise şöyle sıraladı: “Hasta hakları; bilgi edinme hakkı, hastanın tıbbi sürecinde her türlü tıbbi gerçekler, kendisine uygulanacak girişimler ve maddi karşılıkları ile bu girişimlerin risk, yararları ve uygulanabilecek alternatif tedaviler hakkında bilgi edinme hakkı vardır” diye konuştu.
- Karatenin kalbi Kocaeli’nde atıyorBüyükşehir, 4 mevsim Kocaeli’ni anbean paylaştıKörfezli iki küçük karateci Balkan Şampiyonası vizesi aldı3 kozmetik şirketine milyonluk cezaKocaelispor’a müjde! Ceza 1 maça düşebilirMakat çatlağına 6 doğal çözümÇayırova’da Kütüphane Haftası’na özel programDilovası'nda hapis cezasıyla aranan zanlı yakalandı!Darıca'da 50.800 adet makoron ele geçirildi!Çayırova'da dolandırıcılık suçundan aranan zanlıya operasyon!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9380.95 0.45
- Altın: 3928.216 -0.76
- Dolar: 37.8937 -0.11
- Euro: 42.8847 -0.62
Fatih'te Hasta Hakları Günü etkinliği
Gebze Fatih Devlet Hastanesi olarak “26 Ekim Hasta Hakları Günü” etkinlikleri kapsamında, hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat Yücel, Hasta Hakları Birim Sorumlusu Funda Erdoğan Şeremet ve Psikolog Esin Gömce tarafından hastane yataklı servisl

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim