Bazı sosyal medya ve X hesaplarında, İlimiz Gebze ilçesinde “Yabancı uyruklu bir şahsın uygulama esnasında Polisin silahını almaya çalıştığı” konulu paylaşımlar yapılmış, Emniyet Müdürlüğünce yapılan araştırmalarda; Bahse konu olayın meydana geldiği ve yabancı uyruklu şahıs hakkında “Görevi yaptırmamak için Direnme” suçundan adli işlem yapıldığı ve İl Göç İdaresine teslim edilerek Ülkemizden deport edildiği anlaşılmıştır.
- KOSKEM deniz sezonunu 15 Haziran’da açıyorPolisan Kansai Güle Güle Kullan Kampanyasıyla Ödül AldıÇayırova Belediyesi, yarı finale yükseldiPolisan Holding ‘SÜT-D Düşük Karbon Kahramanı’ seçildiVali Aktaş, Darıca Hükümet Konağı ve Darıca Belediye Binası İnşaatlarını inceledi139 araca ceza, 9 araca trafikten menKalp Hastaları Dikkat: Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!Büyükşehir’den 1.785 üreticiye 500 ton gübre desteğiÇolakoğlu Metalurji’den eğitime sürdürülebilir katkıKontrol edilemeyen kıskançlık ilişkiyi yıkıma sürükler!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9078.43 -1.59
- Altın: 4016.928 0.38
- Dolar: 38.5648 0.27
- Euro: 43.5833 0.01
Gebze'de polise müdahale eden yabancı uyruklu şahıs deport edildi!
Gebze'de yabancı uyruklu bir şahıs “Görevi yaptırmamak için Direnme” suçundan adli işlem başlatıldıktan sonra deport edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim