Darıca'da geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan kazı çalışmasıyla Doğalgaz ana hattın patlaması sonrası Darıca'da yaşanan Doğalgaz mağduriyetinin yaşanmasının ardından Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, GTO’nun günlük 100 binin üzerinde kişiye sıcak yemek verebilir kapasiteli Mobil Aşevini yemek dağıtımı için Darıca’ya gönderdi.
Yapılan bilgilendirmede, GTO mobil aşevinin halen doğalgaz kesintisinin yaşandığı mahallelerdeki vatandaşlara ve üyelere sıcak yemek dağıtımı yapacağı aynı zamanda Darıca Nenehatun mahallesindeki aşevinde de ikram olacağı bildirildi.
Konuyla ilgili açıklama da bulunan Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş; ‘’Öncelikle Darıca’mızda meydana gelen doğalgaz kaynaklı patlamalarda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Gebze Ticaret Odası olarak bu zorlu günlerde Darıca’lı vatandaşlarımızın ve üyelerimizin yanında yer alarak sıcak yemek desteğinde bulunacağız. Bu sıkıntılı süreçleri hep birlikte el ele vererek aşacağız’’ dedi.