• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:12Güneş 06:39Öğle 13:04İkindi 16:33Akşam 19:19Yatsı 20:40
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9577.46 -1.12
  • Altın: 2820.34 0.22
  • Dolar: 34.0022 0.32
  • Euro: 37.839 0.57

GTO’dan Osman Aktaş ve yönetimine ziyaret

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetimi Kocaeli’nin önde gelen nakliye firması olan S.S. 154 Nolu Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş ve yönetimini ziyaret etti.
GTO’dan Osman Aktaş ve yönetimine ziyaret

Göreve geldiği günden bu yana üye ziyaretleri yaparak sektörlerin ve üyelerin sorunları ile yakından ilgilenen GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetimi önceki günde ziyaretlerini Dilovası’nda sürdürdü. Aslantaş ve yönetimi Kocaeli’nin önemli nakliye firmalarının başında gelen S.S. 154 Nolu Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve GTO Meclis üyesi Osman Aktaş ve yönetimini ziyaret ederek istişarede bulundu. Ziyarete ayrıca Kooperatif Başkan Yardımcısı ve Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Mevlüt Kaya, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri Cemil Daşdemir ve Mahmut Barış ile Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Şerif Bozkurt’ta katıldı. 

ÜYE ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan GTO Başkanı Aslantaş, “Bizleri ağılayan bölgemizin önemli kooperatiflerinden olan S.S. 154 nolu Dilovası Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş ve yönetimine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizin sorun ve önerililerini dikkate almak ve elimizden geldiğince üyelerimize yaşadığımız bölgeye ticari ve sosyal alanda katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak önemli bir parçamız olan Dilovası’nda da ziyaretlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Dilovası Kocaelimizin önemli sanayi kentidir. OSB’leri, sanayisi ve limanları ile ülke ekonomimize önemli bir katkı sunan Dilovası’ndan meclisimizde de yer alan arkadaşlarımız var. Gerek onlarla gerekse de Dilovalı sanayici ve esnafımızla da sürekli diyalog halindeyiz. Ayrıca yönetim olarak sanayi ve ticaretin dışında Dilovası’nın önemli sorunlarına da katkı sunmaya devam ediyoruz.”dedi.
KENTİMİZİN GELİŞİMİNE DUYARLI BİR KOOPERATİFİZ 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Aslantaş ve yönetimine teşekkür eden Kooperatif Başkanı Osman Aktaş ise yaptığı açıklama da “22 yıldır kurulu olan kooperatifimizin 20 yıldır başkanlığını yapıyorum. Kooperatifimiz üyelerimizin de başarılı çalışmaları ile her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Malum Dilovası bir sanayi kenti, Dilovası halkının da en büyük geçim kaynağı olan nakliyeciliktir. Şuan 200 üyemiz var. İş disiplinine önem veren sürekli kendini yenileyen kooperatifimiz önemli yatırımlarda yaparak yoluna devam ediyor. Kooperatif olarak sektörümüz ve yatırımlarımızın dışında ilçemizin gelişmesine de oldukça duyarlı bir kooperatiftir. İlçemizin öncelikli sorunlarına eğilen, eğitimden spora birçok konuda destek sunan kooperatifimiz Dilovası’nın gelişmesi içinde katkı sunmaya devam ediyor. Her geçen yıl değişen, büyüyen ve gelişen, eski sorunlarından çok uzaklaşan ilçemizin geçmişten gelen kötü imajının silinmesi için her türlü çalışmaya katkı sunmaya çalışıyoruz.”dedi. 

whatsapp-image-2024-08-22-at-11.33.34.jpegwhatsapp-image-2024-08-22-at-11.33.35.jpeg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim