Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Olay geçtiğimiz günlerde Beylikbağı Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Z.A isimli genç kadın epilepsi hastası olan 4 yaşındaki B.B.A adında olan erkek çocuğuna gece saat.00.00 sıralarında kullanmış olduğu ilacını verdi. Daha sonra B.B.A’nın almış olduğu ilaç bir anda boğazına takılınca küçük bebek fenalaştı. Ardından boğazına takılan ilaç sonrası hemen B.B.A yakınları tarafından hastaneye götürüldü. Bunun üzerine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen minik bebek yaşamını yitirdi.Aile olay yerinde sinir krizleri geçirirken,polis ise konuyla alakalı soruşturma başlattı.
- Başkan Büyükgöz’ün 23 Nisan Mesajı‘Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır’Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!Kartepe Teleferik’te bayrama özel yüzde 50 indirimNesilden nesile miras bu sevgiKO-MEK’te 23 Nisan coşkusu renkli şapkalara yansıdıKalbin Yakıtı 12 Süper GıdaKarın Germe Cerrahisinde 5 Önemli Uyarı!Büyük kutlamanın görünmez kahramanlarıDarıca'da özel mülkte uyuşturucu ele geçirildi!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9324.3 0.03
- Altın: 4223.849 0.43
- Dolar: 38.2601 0.05
- Euro: 43.9402 -0.58
GÜNÜN EN ACI HABERİ GEBZE’DEN!
Gebze’de meydana gelen olay akıllarda durgunluk yarattı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
M.A
09 Ekim 2014 Perşembe 20:35
20:35
Kendı Memleketımızı ne hale getırıyorla once gezı parkı dedıler ağaç bahane edıp her yerı yıktılar yaktılar sımdı de kobanı cıktı bahane edıp te her yere zarar verıyorla yazık günahtır ..
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim