• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:44Öğle 13:02İkindi 16:28Akşam 19:11Yatsı 20:31
    • 17°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9900.25 -0.76
  • Altın: 2874.384 0.02
  • Dolar: 34.0921 -0.07
  • Euro: 38.0411 -0.01

KOCAELİ VALİSİ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NDAN BİR İLK

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’ndan bir ilk, esnafın tüm uygulamalarında istek ve talep dileklerinde kamu kurum ve kuruluşlarıyla, yerel yönetimlerle koordinasyonu sağlamak üzere bir Vali Yardımcısı görevlendirdiğini belirtti.
KOCAELİ VALİSİ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NDAN BİR İLK

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne iade-i ziyarette bulunan Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşıladı.Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya; Valimizin daha önceki çalışmalarını biliyoruz. Sanayi bölgesi olan Kocaeli’nde başarılı çalışmalara imza atacağını çok iyi biliyoruz” diyerek, Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bütün çalışma hayatında ve görev yaptığım illerde esnafımızla hem iç içe ve gönül gönüle olduğunu belirten Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, “Çünkü esnafın bu ülkenin birlik ve beraberliğin güvencesi, bizi biz yapan değerlerimizin temsilcisi olduğuna hep inandık. Ahi evrandan buyana Anadolu’nun tüm değerlerinin birlik ve beraberliğimizin mayasını temsil eden esnafımızın Kocaeli’nde değerli başkan ve yöneticileriyle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Esnafımızın hep yanında olacağız, sıkıntılarının çözülmesinde aşılmasında hep yan yana olacağız. Değerli başkanımıza bizim için yapmış olduğu güzel değerlendirmeler için çok teşekkür ediyorum. Mersin’de esnafımız tarafından esnaf babası ve ahi babası ilan edilmiştik, buda bizim için büyük onur ve mutluluktu. Kocaeli’nde hayatın her alanında milletimize hizmet eden ve bu anlamda alnının teri ve emeğiyle çalışan tüm esnaf kardeşlerimizin gerek ayrı ayrı federasyonlarımız olarak gerekse meslek çalışma grupları olarak her birisiyle ben bize dönük her türlü istek ve arzularında yardımda ve onların sorunlarının aşılmasında katkıda bulunmaya hazır olacağım. Birde bir uygulamayı özellikle belirtmek istiyorum. Görev yaptığım illerimizdeki uygulama burada da geçerli, esnaf kardeşlerimizin tüm uygulamalarında istek, talep dileklerinde kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve yerel yönetimlerle koordinasyonu sağlamak üzere Vali Yardımcımız Ekrem Erdoğan’ı doğrudan koordinasyondan sorumlu olarak tayin ettik ve esnaflarımızla işbirliğinde olacak. Böylelikle devam eden istek ve taleplerinin karşılanmasında, devam eden kamu kurumlarındaki hızlandırılmasında ve sonuçlandırılmasında benim adıma doğrudan görev yapmış olacak. Tekrar bütün esnaf kardeşlerimize sayın başkanımızın şahsında selam ve sevgilerimi ve muhabbetlerimi iletiyorum” diyen Valimiz Sayın Güzeloğlu, hayırlı ve helal kazançlar temennisinde bulundu.Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, daha sonra Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı Fırıncılar Odası, Terziler Odası, Seyyar Esnaf Odası, Servis Otobüsçüleri Odası, Marangozcular Odası birlik odalarını gezerek, Lokantacılar Odası’na geçen Valimiz Sayın Güzeloğlu’na burada aşure ikram edildi. Oda çıkışında etrafta bulunan esnafla sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim