FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen ve ID numaraları belirlenen 25 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli, İzmir, Bursa, Kocaeli, Muş ve Çorum' da başlattıkları eş zamanlı operasyonda 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin örgütün haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı oldukları belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Soruşturma kapsamında 13 şüphelinin arandığı belirtildi. Operasyonda kapsamında Kocaeli’den kaç kişinin gözaltına alındığı ve kimlikleri ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
- “81 İlde 81 Orman” Projesi Kocaeli’deMerkez Bankası faizi arttırdı50 bini aşkın hükümlüye tahliye yolu açılıyorSilinen borçlar, açılan emeklilik kapısı! Yeni düzenleme yoldaDarıca’da STK’lardan Başkan Muzaffer Bıyık’a Hem Destek Hem Teşekkür ZiyaretiBilgi Köprüsü Montessori Anaokulu’nda eğitici materyal yarışması91 markete 268 bin TL ceza kesildiGTO'nun töreni ileri tarihe ertelendiLavta, doğu ve batıyı aynı tınıda buluşturduKocaeli'de dolandırıcılık suçundan aranan zanlı yakalandı!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9396.02 1.40
- Altın: 4046.779 -1.11
- Dolar: 38.0368 -0.28
- Euro: 43.3574 -0.59
Kocaeli’de “ByLock” operasyonu!
İzmir merkezli, aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 6 ilde gerçekleştirilen operasyonda, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen 25 şüpheliden 12'si yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim