• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:53Güneş 07:18Öğle 12:53İkindi 15:50Akşam 18:19Yatsı 19:39
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8718.87 -1.35
  • Altın: 3017.587 -0.16
  • Dolar: 34.2879 0.17
  • Euro: 36.9787 -0.07

Kursiyerler, Cumhuriyet Bayramı öncesinde bayrak dikiyor

Çayırova Belediyesi Dikiş Kursu’nda eğitim alan Çayırovalılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde anlamlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Dikiş Kursu’ndaki kursiyerler, kendi elleriyle Türk Bayrakları dikiyor.
Kursiyerler, Cumhuriyet Bayramı öncesinde bayrak dikiyor

Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim alan kursiyerler, anlamlı bir çalışmanın altına imza atıyor. Ekim ayı itibariyle derslerin başladığı, Veli Eğitim Kursları’na kayıt yaptıran Çayırovalılar, eğlenerek öğrenmenin ve kendilerini geliştirmenin farkını yaşıyor. Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilgi Evi’nde eğitim gören Çayırovalı kursiyerler ise tatlı bir telaş içerisinde. Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde, dikiş kursunda eğitim alan Çayırovalılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel Türk Bayrağı dikiyor. Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak gerçekleştirilen etkinlik, kursiyerleri de çok mutlu ediyor.

 “BAYRAKLARIMIZI KENDİMİZ HAZIRLADIK”

Dikiş Kursu’nda eğitim alan Burcu Yılmazer, “Dikiş kurslarından çok memnunuz. Bu sene ikinci senem, birçok parça diktik ve sergiler hazırladık. Bu kursların maddi katkısından çok manevi olarak hem kafamızı dağıtıyoruz, hem de arkadaşlarımızla eğleniyoruz ve güzel vakit geçiriyoruz, buna artı olarak da dışarıdan alabileceğimiz birçok şeyi burada dikebiliyoruz. Bayraklarımızı bile kendimiz hazırlayabildik bu kurs sayesinde. Öğretmenlerimize, kurum çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye bu imkanlardan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

 “ÖZEL BİR ÇALIŞMAYLA KURSA BAŞLADIM”

Bu yıl ilk kez kursa kayıt yaptıran Leyla Yakışan ise, “Bugün ilk günüm kursta ve hocamız sağ olsun çok ilgilendi. Dikişe çok meraklıyım, çok istiyordum kayıt olmak ve bu yıl kayıt yaptırabildim. Kendim bir şeyler dikmeyi ve üretmeyi çok seviyorum, bu noktada da bize bu imkanları sunan Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür ediyorum. Çok özel bir çalışmayla kursa başladım, şu an Türk Bayrağı dikiyoruz. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Mustafa Kemal Atatürk’e Cumhuriyeti bize hediye ettiği için çok teşekkür ediyoruz, herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım” açıklamalarında bulundu.

 “29 EKİM’E ÖZEL ETKİNLİK YAPTIK”

Kurs eğitmeni Emine Selma Çiftçi, dikiş kursunda gerçekleştirdikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel çalışma için şunları dile getirdi; “Önceki dönemden ve yeni kayıt yaptıranlar olmak üzere kursiyerlerimizle eğitimlere başladık, çalışıyoruz. Herkes kişisel olarak çalışmalarını gerçekleştiriyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız yaklaştığından ötürü 29 Ekim etkinliği olması için bayrağımızı da kendimiz dikelim istedik. Bunla ilgili de bir çalışma başlattık ve bayraklarımızı da tamamladık. Herkes çok memnun oldu ve manevi olarak da çok özel bir çalışma yaptık. Bütün sınıfı Ay-Yıldızlı bayrağımızla dolu görünce çok duygulandık.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim