Gözler CHP’de şimdi dönemin İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve dönemin Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’a çevrildi. HDP kökenli Omsan Kurum’un o dönem nasıl listeye yazıldığı hep tartışma konusu olmuştu. İddialara göre o dönem Osman Kurum’un yazılması için Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ısrarcı olmuş. Dönemin İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi Kurum’un yazılmasına karşı çıkmış, partiye zarar vereceğini betan etmiş ve hatta Başkan Adayı Recep Dursun’a başka isimlerde önerilmiş. Ancak, Dursun bu talebe karşı çıkmış, “Çalışacağım isimleri kendim belirlerim” demiş. Recep Dursun tarafının iddiaları ise Osman Kurum’u ilçe yönetimi istemiş. İşte bu yüzden CHP’de tam bir muamma yaşanıyor. Partiye emek veren isimler ise bu kısır döngüde emeklerinin hiçe sayılarak partiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir ismin kendilerini düşürdüğü bu durumdan rahatsızmış. Hal böyle olunca partililer faturanın 2019 listesini hazırlayanlara kesilmesini istemiş.
- Darıca'da bisiklet hırsızı tutuklandı!Büyükşehir, rahat ve güvenli ulaşım için sahadaBüyükakın: İyiliği çoğaltalım, kötülüğü engelleyelimHyundai Motor Türkiye, Çocukların Hayallerini Gerçeğe DönüştürdüBilnet’li öğrencilerden bilim, kültür ve sanat yolculuğuTÜİK açıkladı: Kocaeli'de araç sayısı 590 bini geçtiÇiftçilere destek ödemeleri başladıYılmaz Tunç Kocaeli'ne yeni adalet binasını yapılacağını müjdelediÇOCUKLARDA KASIK FITIĞINA DİKKAT!Sağlıklı yaşlanma için 8 önemli alışkanlık
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9317.24 -0.84
- Altın: 4074.566 0.00
- Dolar: 37.9464 0.00
- Euro: 43.137 0.00
Kurum’un faturasını kim ödeyecek?
CHP Gebze’de Meclis Üyesi Osman Kurum’un terör örgütü PKK üyeliği nedeniyle 7 yıl 6 ay hapis cezası alması ve ardından İç İşleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılması CHP Gebze’de tartışmalara neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim