AK Parti Kocaeli’nin son kongresi Gebze 7. Olağan Kongresi’nde çift aday ile seçime gidildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede protokol konuşmaları ardından listeler kabul edildi ve sandık kuruldu. Recep Kaya’nın beyaz listesi ve Hüseyin Kurt’un mavi listesi ile sandığa gidildi. 428 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde Genel Merkezin adayı olan Recep Kaya’ya karşı liste çıkaran Hüseyin Kurt 115 oy alırken, Kaya 292 oy ile AK Parti Gebze’de yeniden başkan oldu.
7:36
- Gebze’de Nisan Meclisi TamamlandıKronik uykusuzluk öğrenmeyi güçleştirip, hafıza problemlerine yol açabiliyor!GTO MARMARAKAF’a hazırlanıyorKalbe zararlı 8 gizli faktörDarıca'da kaza sonrası kavga eden vatandaşlar tutuklandı!Kocaeli Büyükşehir, obezite ile mücadelede çok kararlı; 1 yılda 13.700 kg’lık kilo kaybı sağlandıC vitaminin 5 faydasıDoğalgaz faturalarında yeni dönem! Şehre göre fiyatlandırma başlıyorAkaryakıta dev zam geliyorDiyabetlilerde topuk çatlağı kangrene kadar gidebiliyor!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9379.83 -1.10
- Altın: 3707.979 0.00
- Dolar: 37.8409 0.00
- Euro: 41.3004 0.00
Recep Kaya sandıkta kazandı!
AK Parti Gebze 7. Olağan Kongresi’nde Genel Merkezin adayı olan Recep Kaya, kendisine karşı liste çıkaran Hüseyin Kurt’u 177 oy farkla yenerek yeniden başkan seçildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




Güncel Haberler
1/19
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim