• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:28Güneş 06:53Öğle 12:59İkindi 16:17Akşam 18:55Yatsı 20:15
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9777.46 0.00
  • Altın: 2920.129 0.22
  • Dolar: 34.1494 0.08
  • Euro: 38.1574 0.04

Sinemada bu hafta

Sinemalarda bu hafta 7 film gösterimde.
Sinemada bu hafta

Winx Club: Okyanusun Gizemi - Dublajlı

Winx Club kalbinizi hızla çarptıracak korkunç bir “gizem” ile mücadele ediyor! Winx Club’ın baş düşmanları olan Trix cadıları, takım oldukları kötü su perisi Politea sayesinde Winx perilerini çok kısa sürede yeniyorlar. Sonsuz Okyanusun Derinliklerinde gizlenen bir İnci! Küçük olduğu kadar güçlü, Derinlikler İncisi, sahip olana muazzam güçler verecek! Karanlık Büyü Takımı Tamamlandı: Trix, Politea ve Tritannus grup için hiç de fena değil... neredeyse yenilmezler! Ama bunların hiçbiri, gerçek Winx gücü ile kıyaslanamaz, Sevginin gücü: Bloom Sihirli İnciyi düşmanlarından önce bulmak ve Trix’in Okyanusda hapsettiği prens Sky’ı kurtarmak için, şimdi daha azimlidir.

Pek Yakında

Eski bir figüran olan korsan dvdci Zafer karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder. Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “ŞAHİKALAR-KÖTÜLÜĞÜN SONU” isimli filmi çekmeye soyunurlar. Üçyüz bin liralık bütçe, modası geçmiş bir senaryo ve kabiliyeti sınırlı bir ekiple yola çıkan Zafer’i komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir...

Adalet

Adalet /The Equalizer filminde, Denzel Washington gizemli geçmişine sünger çekip yeni ve sessiz bir hayata başlaması gerektiğine inanan McCall adlı adamı canlandırıyor. Ancak, McCall, son derece vahşi Rus gansterlerinin kontrolündeki Teri (Chloë Grace Moretz) adında genç bir kızla karşılaştığında tepkisiz kalamaz ve ona yardım etmesi gerektiğini düşünür. Kendi kendini emekliye ayırmış olan McCall’un içindeki adalet arzusu tekrar uyanır. Sahip olduğu gizli kabiliyetleri sayesinde güçsüzlere, onlara karşı gaddarca davrananlardan öç almak için yardım eder. Kimin sorunları varsa, ödeşmek istiyorsa ve başka gidecek hiçbir yeri yoksa, McCall yardım edecektir. O Adalet’tir.

Siccin

İslami korku sinemasının önde gelen yönetmenlerinden ve Musallat serisinin yönetmeni Alper Mestçi'nin 3 sene aradan sonra seyircisiyle buluştuğu yeni korku filmi "Siccîn" yine korkutacak. "Siccîn nedir bilir misin? Siccîn kafirlerin yaptığı kötülüklerin kaydedildiği defterdir. Hakkı yalan sayanların o gün vay haline." (Mutaffifin Suresi) Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri teyzesinin oğlu Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmaya ikna eder. 

Labirent: Ölümcül Kaçış

Thomas yukarı doğru hareket eden bir asansörde uyanır. Kapılar açıldığında kendini bir grup yaşıtıyla bulur. Bu koloni onu bir kayranda karşılar. Kayran devasa büyüklükteki duvarların çevrelediği geniş bir alandır. Thomas‘ın aklı bulanmış, nerede olduğunu, nereden geldiğini, ailesinin kim olduğunu, geçmişini ve hatta kendi ismini dahi hatırlayamamaktadır. Tek bildikleri şey her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Her akşam ise güneş batarken kapı kapanır. Her otuz günde bir asansörle yeni bir çocuk gruba katılır. Fakat beklenmedik bir şey olur ve bir hafta sonra asansör labirente Teresa adında bir kızı getirir.

Dabbe: Zehr-i Cin

Kocası Ömer'le mutlu bir hayat sürmekte olan Dilek için sakin ve sıradan geçen aydınlık günler, cehennem fırtınalarının gölgelerine gizlenmiş adı anılmaz cinnilerin ani bir saldırısıyla kararır. Herşey; Dilek'in bir rüyasıyla başlar .Bu rüyada Belirsiz suretler; şeytana dair bir takım sırları Dilek'in kulağına fısıldadıktan sonra ona musallat olmuşlardır. Kocası Ömer, rüyayı Dilek'in birkaç gün önce yaşadığı bir hırsızlık olayının psikolojik yansıması olarak görse de, Dilek kendisine git gide yaklaşan ve habis fısıltılarla onu bilinmez bir aleme doğru sürükleyerek sır fısıldayan bu cinnileri artık hissetmeye başlamıştır.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim